Mám speciální dotaz :) Piji denně bylinné odvary (kvůli problémům se štítnou žlázou). Jeden odvar má 100ml, celý sáček váží 100,7g. Je to produkt čínské medicíny, takže žádný oficiálně uznatelný lékařský předpis nemám. Potřebuji jeden sáček na den, teď letíme na Mallorcu 27.12. až 9.1., tedy potřebuji si s sebou vzít 13 takových sáčků (viz foto). A já se ptám, pustí mě s tím do letadla? Máme jen příruční zavazadla. Napadá mě přijet na letiště prostě dříve, zkusit projít kontrolou a když to projde, jsem v suchu, když ne, tak si na rychlo ještě odbavím zavazadlo. Co byste doporučili vy? Letíme z Vídně.  .

Wizz - bylinné odvary do letadla

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

6 reakcí

Mám speciální dotaz :)

Piji denně bylinné odvary (kvůli problémům se štítnou žlázou). Jeden odvar má 100ml, celý sáček váží 100,7g.

Je to produkt čínské medicíny, takže žádný oficiálně uznatelný lékařský předpis nemám.

Potřebuji jeden sáček na den, teď letíme na Mallorcu 27.12. až 9.1., tedy potřebuji si s sebou vzít 13 takových sáčků (viz foto).

A já se ptám, pustí mě s tím do letadla? Máme jen příruční zavazadla.

Napadá mě přijet na letiště prostě dříve, zkusit projít kontrolou a když to projde, jsem v suchu, když ne, tak si na rychlo ještě odbavím zavazadlo. Co byste doporučili vy?

Letíme z Vídně.


img-7397-large.jpeg
img-7398-large.jpeg

0

Přestat pít ty odvary z makovic nebo přijdete o ledviny. 

 

0 Citovat

Já si myslím, že když to je v takto originálním balení, že by to nemusel být problém. A nemůžete to eventuelně rozdělit mezi víc cestujících?

0 Citovat

mirjur napsal(a):

Já si myslím, že když to je v takto originálním balení, že by to nemusel být problém. A nemůžete to eventuelně rozdělit mezi víc cestujících?

Max. mezi dva. Blbý je, že na těch baleních není natisklá gramáž. Možná si ji tam ale dolepím.

0 Citovat

Ahmad Masúd napsal(a):

Přestat pít ty odvary z makovic nebo přijdete o ledviny. 

 

Příteli Ahmade, před půl rokem mi na štítné žláze našli 6,2cm uzlinu a poslali mě na operaci odstranění štítné žlázy, která ale byla odložena kvůli Covidu. Zkusil jsem lékařku praktikující čínskou medicínu. 3 měsíce piju bylinné odvary a při páteční kontrole u endikriologa mi sonem naměřili, že má uzlina 2,9cm a další 2 malé uzly co měly 1,2cm již zmizely úplně. Ještě před 3 měsíci endikriolog říkal, že takto velké uzliny nelze odstranit jinak než operací. 

Pardon, ale víc věřím lékařce s 20 letou praxí než pindajícímu Ahmadovi z diskuze. ;)

1 Citovat

Ahooj jak to dopadlo s odvarama do letadla?) Mam stejou potiz.. diky za odpoved))

0 Citovat

Bylinky se dají koupit i na letišti v duty free - Becherovka, fernet, ...

2
6 reakcí