Ahoj, při projíždění letenek přes Vánoce jsem narazil na velice levné letenky z Krakowa do Podgorici. Termíny např. 22.12-29.12 za 38 zlotých, termínů je tam ovšem víc :) Napadlo mě letět a tam si půčit auto a jet na hory např. www.tcdurmitor.me nebo www.skijalista.me zde si půjčit snowboard/lyže a užít si trochu toho sněhu. Ceny skipasu den 15e půjčení vybavení cca 10e. Chci se zeptat jestli má někdo zkušenost s lyžováním ve zmíněných ski areálech? Případně nemá někdo bližší info jak to teď funguje s omezením v ČH? díky :)  .

Vánoce v Černé Hoře

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

Ahoj,

při projíždění letenek přes Vánoce jsem narazil na velice levné letenky z Krakowa do Podgorici. Termíny např. 22.12-29.12 za 38 zlotých, termínů je tam ovšem víc :)

Napadlo mě letět a tam si půčit auto a jet na hory např. www.tcdurmitor.me nebo www.skijalista.me zde si půjčit snowboard/lyže a užít si trochu toho sněhu. Ceny skipasu den 15e půjčení vybavení cca 10e. Chci se zeptat jestli má někdo zkušenost s lyžováním ve zmíněných ski areálech? Případně nemá někdo bližší info jak to teď funguje s omezením v ČH? díky :)

0

ještě dodám, že letenky jsou přes Ryanair :)


krakow.jpg

0
1 reakce