Zdravím, prosím o radu. Mám zakoupenou letenku u AF v tarifu LIGHT. Mám odlet v lednu, ale nemůžu letět. Ve své rezervaci nemůžu požádat o vrácení peněz a odkazuje mě to na jejich formulář. Nevím jestli mám zaškrtnout variantu 1/Vratný poukaz, pokud mám let naplánovaný do 31. března 2022 a nechci cestovat 2/Plná náhrada, pokud jsem se rozhodl necestovat a má jízdenka je plně vratná Díky za rady. Na jejich infolinku jsem volal asi 20x a nic. Aleš  .

AIR FRANCE vrácení peněz

Založil ve fóru Letecké společnosti

11 reakcí

Zdravím, prosím o radu. Mám zakoupenou letenku u AF v tarifu LIGHT. Mám odlet v lednu, ale nemůžu letět. Ve své rezervaci nemůžu požádat o vrácení peněz a odkazuje mě to na jejich formulář.

Nevím jestli mám zaškrtnout variantu

1/Vratný poukaz, pokud mám let naplánovaný do 31. března 2022 a nechci cestovat

2/Plná náhrada, pokud jsem se rozhodl necestovat a má jízdenka je plně vratná

Díky za rady. Na jejich infolinku jsem volal asi 20x a nic. Aleš

0

Volejte na infolinku. Ja se vcera dovolala 2x. Sice pul hodiny cekani, ale vse ok.

 

225 439 797

0 Citovat

Volejte nejlépe dopoledne na infolinku, nechte si vystavit voucher, ten pak můžete vyrefundovat ihned zpět na kartu. 

0 Citovat

Já volám hned po otvíračce a za chvíli je to vždycky vyřízené

0 Citovat

Tak jsem se asi po 20 pokusech konečně dovolal na infolinku AF. Velice ochotná paní. Nadiktoval jsem jen rezervační kód a bylo mi sděleno, že peníze za zrušené letenky do Dominikánské Republiky budou na účtu do 14 dní. Do mailu mi už přišel doklad o zrušení. Pokud to tak bude, tak palec nahoru AF.

 

0 Citovat

Zdravím, chtěla bych Vás poprosit. 15.12. jsem rušila let do Dominikany přes infolinku AF, bohuzel mi stále neprisel žádný potvrzující email a ani penize. Nevíte co s tím?
Děkuji Kristina

0 Citovat

Mne to trvalo dva mesice, nez prisly penize zpet na kartu (v listopadu zrusen let z JAR a ted sem dostal zpet), na infolince sem nahlasil a pak prisel potvrzujici mail a po urgenci v lednu i potvrzeni z AF a pak penize

jurcenkokristina napsal(a):

Zdravím, chtěla bych Vás poprosit. 15.12. jsem rušila let do Dominikany přes infolinku AF, bohuzel mi stále neprisel žádný potvrzující email a ani penize. Nevíte co s tím?
Děkuji Kristina

0 Citovat

Zdravím, 

máte, prosím, někdo zkušenost jak dlouho to AG trvalo? 14.1. jsem zrušil letenky s tím, že peníze pošlou zpět, dnes je 16.5. a peníze nikde, volal jsem tam už xkrat, vždy se hrozně omlouvali, že teď by to už opravdu do 14 dní mělo přijít, což je v pátek. Můžu dělat něco víc nebo jen stále čekat?

Díky 

1 Citovat

V březnu 2020 zrušený let, peníze přišly až v září. V lednu 2021 další zrušený let, peníze došly za 3 týdny.

0 Citovat

Čekám už 3 tyden co mi pani rekla ze mi do 2 tydnu vrátí penize. Opět nic, AF nejhorsi společnost! Cekam už od minulého roku..

0 Citovat

AF mi posunuli let o den, to se mi nehodilo, tak jsem požádal o zrušení. a peníze přišly za 3 dny. Nemyslím že AF je nejhorší společnost, na vrácení u některých společností jsem čekal více než 6 měsíců a některé vůbec nereagují a musel jsem to řešit přes banku. (letenky vždy platím kreditkou) 

1 Citovat

Tak u mě malý update - volala mi paní z AF, že ještě potřebuje ode mě potvrzení, že účet, ze kterého jsem to platil byl zrušený. Když jsem jí řekl, že tento dokument už dostali 5 měsíců zpět, tak mi řekla, že bohužel mají nový emailový systém a bohužel to tam nevidí. Takže jsem ji dokument poslal, dva dny na to anglicky email z AF, že potřebují kopii pasu (kterou už taky dávno dostali)a už výše zmíněný dokument... Nevím no, lítám docela dost, ale tohle se mi ještě nestalo.... AF už nikdy. 

0
11 reakcí