Ahoj, je tu někdo, komu se kdy podařilo najít výhodnou letenku či kombinaci do Vancouveru? Nikdy jsem se nesetkala s žádnou akční nabídkou, tak se to asi moc neděje, co? Má cenu čekat na nějakou akci třeba do LA, SF nebo Toronta a pak si navazující let koupit třeba zvlášť? (potřebovala bych letět v červenci - srpnu 2015 s pobytem 3-4 týdny. Jedu s dětmi 3 a 6 let, takže ideálně z Prahy, i tak je to fakt dlouhá cesta) .

Vancouver 2015

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj,
je tu někdo, komu se kdy podařilo najít výhodnou letenku či kombinaci do Vancouveru? Nikdy jsem se nesetkala s žádnou akční nabídkou, tak se to asi moc neděje, co? Má cenu čekat na nějakou akci třeba do LA, SF nebo Toronta a pak si navazující let koupit třeba zvlášť?
(potřebovala bych letět v červenci - srpnu 2015 s pobytem 3-4 týdny. Jedu s dětmi 3 a 6 let, takže ideálně z Prahy, i tak je to fakt dlouhá cesta)

0

Ahoj, jedna jediná prázdninová akce tu byla do Vancouveru: http://cestujlevne.com/letenky-vychodni ... -7-906-kc/. Raději bych to řešil prázdninovou akcí do USA/Kanady a přikoupení přeletů.

0 Citovat

Teda, za 12 tisíc, to by byla úplná bomba, určitě ještě počkám. Díky moc za radu.

0
2 reakce