Výrazná sleva při rezervaci letenek od DY přes prostředníka. G2G i Booking.com projde až k platbě! Zkoušeny i jiné destinace v Norsku ALF, BOO, EVE apod.  https://www.google.com/travel/flights/s/UoM6 Pokud se nízká cena neobjeví hned, je třeba refresh (F5).  .

[DY] Praha - Tromsø 2.899 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

17 reakcí

Výrazná sleva při rezervaci letenek od DY přes prostředníka. G2G i Booking.com projde až k platbě! Zkoušeny i jiné destinace v Norsku ALF, BOO, EVE apod. 

https://www.google.com/travel/flights/s/UoM6 Pokud se nízká cena neobjeví hned, je třeba refresh (F5).


prg-tos.png
prg-tos-booking.png

0

Hodně zajímavý tip, díky. Taky ses ráno díval na článek o Lofotách?

Booking.com jako prodejce letenek? Máte s tím někdo zkušenosti, kam jej zařadit? Snad ne do seznamu "Proč nechci ušetřit kila na letence".

0 Citovat

Tak vzhledem k tomu, že to jede přes Go2gate, zajímal by mě ten support...

 

0 Citovat

Dobrý den, zajímavá cena, máte někdo doporučení kde je dobré místo na pozorování polární záře a případně doporučení na hotel? Děkuji M.

0 Citovat

Vidím 8-14.6. za 2391 Kč.

0 Citovat

Jo, je to Gotogate. Váhám, zda to raději nevzít přímo od Norwegianu.

https://flights-cz.gotogate.com/...R_SERVICES


bodo.png

0 Citovat

Kdo chce jet teď, tak bych to možná u G2G vzal, na později bych neměl odvahu. Řešit s nimi změny nebo dokonce refund bude peklo.

0 Citovat

Martin _72 napsal(a):

Dobrý den, zajímavá cena, máte někdo doporučení kde je dobré místo na pozorování polární záře a případně doporučení na hotel? Děkuji M.

Obecně se udává období od poloviny září do poloviny dubna, ale vždy záleží na počasí a aktivitě. Ubytování v Tromsu je překvapivě dostupné, oproti takovému Oslu je tam "levně".

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Hodně zajímavý tip, díky. Taky ses ráno díval na článek o Lofotách?

Booking.com jako prodejce letenek? Máte s tím někdo zkušenosti, kam jej zařadit? Snad ne do seznamu "Proč nechci ušetřit kila na letence".

Na Novinkách? No, fotky krásně kýčovité ;-)

Co se týče letenek přes booking.com, také jsem překvapen. Podle všeho by měli mít standardní servis bez nějakých příplatků, tak snad někdo vyzkouší. 

0 Citovat

@Martin_72: Dobré místo na pozorování je kdekoliv, kde je minimum světla, ale my jsme díky její větší intenzitě záři pozorovali i z velmi nasvětleného kempu na okraji Tromso, kde jsme spali v chatce (z centra přes most a u známého kostelu odbočit). Lze jet i busem z letiště s přestupem nebo pěšky z centra, ale auto je nejlepší na další poznávání okolí a dojetí na místo bez světla.

Předchozí večer jsme ji pozorovali z kempu v Birtavarre, kde bylo světla méně. Nejhezčí fotky jsou u moře a hor a takových míst je okolo Tromso spousta. Nejhezčí je ostrov Senja, kde jsme spali taky v chatce v kempu (ten je od nejhezčí části pobřeží ale daleko).

Místo není problém, ubytko se najde, i když mimo město těch možností tolik není, ale hlavní problém je, že několik nocí za sebou být nemusí anebo jsou mraky. My jsme ji viděli až 4. a 5. večer z pěti. Fotky jsou tady: 

https://www.zonerama.com/liborst...um/1310450

1 Citovat

Na ten booking jsem se minuly tyden ptala v jinem vlakne, nakonec jsem koupila pres TAP (z blata do louze), jestli to nekdo pres ne koupite, piste report😉 pls.

0 Citovat

Mě tam trochu děsí tohle:

"Vytvořením rezervace vzniká smluvní vztah mezi vámi a: (i) společností Gotogate International AB, která poskytne službu rezervace letenky, a (ii) leteckou společností Ryanair, která zabezpečí letenku a vaši přepravu letadlem. Společnost Booking.com není smluvní stranou žádné z těchto dvou smluv. Booking.com poskytuje cestovním agenturám platformu, na které mohou nabízet letenky pro přepravu s uvedenými leteckými společnostmi. Role společnosti Booking.com coby platformy je podrobně popsána v našich všeobecných podmínkách (odkaz na ně je uvedený výše)."

Takže bych se nedivil, kdyby od toho dal booking ruce pryč. Zkušenost ale nemám. 

1 Citovat

No a nefunguje jako platforma taky pro ubytovani, stejnym zpusobem?

0 Citovat

Řekl bych, že většina provozovatelů hotelů je slušných nebo ok a není důvod se obávat využít jejich služeb. A pak je tu gotogate na letenky.

 

1 Citovat

A není to lepší přes Gdaňsk? Nevím teda jak z Prahy ale z Krakova to vychází krásně.

BTW loni byla snad z Krakova do Tromsa příma linka FR.

0 Citovat

Létával Wizz, ale linky loni brutálně proškrtal a snad ani nevzlétl. Loni jsem měl letenky za 700 Kč. Zrušeno. Rebook do Krakova. Zrušeno do konce roku.

Jinak do Gdaňsku je to pěkně daleko. Z Krakova bývají už vydatně dražší.

0 Citovat

Opruz jsou ale ty povinné testy v Norsku i pro očkované po příletu. Jsou sice zadarmo, ale zase je tu ta nepříjemná možnost pozitivity. A každopádně se vstup do Norska minimálně o par desítek minut protáhne.

0 Citovat

To, že sú testy povinné po prílete neznamená, že budú povinné aj o 3 mesiace... ale zároveň to, že sa tam dá vôbec ísť neznamená, že sa tam bude dat ísť aj o 3 mesiace 😀

0
17 reakcí