Neviete niekto ci je na tomto letisku bankomat? .

Kutaisi (KUT)

Založil ve fóru Letiště

Michal napsal(a):

V neděli potřebuji být na KUT na odlet v 6:35. Nějaké rady, jak se tam levně dostat? Georgian bus by měl odjíždět v 3:00 od Red Bridge. To se mi zdá zbytečně brzy (nebo ne?). Kdyby tam náhodou nebyl, dá se kolem čtvrté ráno sehnat taxi? 


Okolo 5:00 mašrutka jde stopnout. Wizzair prostřednictvím Georgian bus nabízí i osobní odvoz na letiště z hotelu. Z centra stál myslím 13 Gel.

0 Citovat

To je pozdě přibírat den před odletem :-D Jinak od fontány odjíždí ve tři ráno Georgian bus. Jel o pár minut dřív a nečekal. Mimo Georgian bus tu evidentně jezdí mikrobusy polepené logem Wizzairu! Čili pro Wizz nejezdí Georgian bus a může mít i jiné časy než on. Jinak z letiště maršrutka spadající pod Georgian bus odjíždí na Kutaisi I mimo časy z jízdního řádu ;) 

0 Citovat

V říjnu přiletím letem z Prahy v 1.55 ráno. Potřeboval bych se dostat do centra Kutaisi do hotelu. Neví někdo, jestli Georgian Bus rozváží jen do Kutaisi -  na webu jsem to nenašel.

Z hostelu mi nabízejí transfer 20 GEL, což se mi zdá trošku hodně, když tam za 4 dny ubytování zaplatím 40 GEL.

0 Citovat

To je myslím normální cena taxi (jestli ne tak 25 GEL už ano), tak si nemusíš nic rezervovat dopředu. Georgian Bus ve směru z letiště obvykle vypravuje maršrutky směrem na Kutaisi, ačkoliv nejsou v jízdním řádu. Opačně (z města) to už nefunguje. 

0 Citovat

my jsme přilítli se zpožděním asi hodinu po půlnoci, před letištěm stála celá flotila Georgian busu - 1 velkej autobus do Tbilisi, a dva mikrobusy pro cca 15 lidí, jeden do Batumi a druhej do Kutaisi. Z celýho plnýho letadla jsme jeli do centra Kutaisi jen my (manželka a já). Místo aby nás řidič vysypal na konečné v centru, zeptal se, kde jsme ubytovaní a hodil nás přímo před apartment. Jízdenky jsme kupovali až na letišti, autobusy celkem dlouho čekají, aby to všichni stihli

0 Citovat

Jury napsal(a):

Z hostelu mi nabízejí transfer 20 GEL, což se mi zdá trošku hodně, když tam za 4 dny ubytování zaplatím 40 GEL.

Nabudúce treba booknut drahšie ubytko a potom ten transfer bude zrazu výhodný :))

0 Citovat

Byli jsme ubytovaní v hostelu v centru a jeden krajan (zdravím Zdeňka :) ), měl domluvený odvoz přes recepci právě přes Georgian Bus (jestli se nepletu), tak jsme se s ním svezli. Přijel pro nás nějaký minivan nebo tak něco. Ani na něm, ani na tom, kterým jsme jeli do Kutaisi a taky to měl být Georgian Bus, jsme logo firmy neviděli. Cena 5 GEL.

0 Citovat

Plus myslím, že v Kutaisi bude celkem fungovat objednání transferu přímo od Wizzairu. Minivany tam mají přímo loga Wizzu. 

0 Citovat

Můžete mi někdo potvrdit, zda na letišti v Kutaisi stačí předložit BP v PDF otevřený na mobilu, nebo je nutné BP vytisknout?

0 Citovat

v juni sme tlacili na hoteli aj boarding passy

0 Citovat

Ja som im to ukazal v mobile a nebol problem.

Ono vsetci idu na prepazku , kde clovek dostane klasicky papierovy bp

August 2019

0 Citovat

Na check-in ti ho vytisknou. Každopádně musíš mít udělaný on-line check-in a boarding pas jim ukázat v mobilu.

0 Citovat

No tak som nemusel šaškovať na recepcii:))

0 Citovat

Letěl jsem 2 týdny zpět stačí v pdf vytisknou na check inu

0 Citovat

Super, díky za info. Já právě nebudu v hotelu, takže bych musel lítat po městě a shánět někoho s tiskárnou. 

Každopádně nerozumím tomu, proč nejsou na letišti v Kutaisi schopni to vyřešit. Kdyby se tam točilo letadlo jednou denně, tak to chápu, ale při tom provozu, kdy tam má Wizzair svou bázi, je tohle pro mě fakt nepochopitelné.

0 Citovat

Taky nechápu já letěl v pátek do cph předemnou byly ještě odlety do milána a berlína v rozdílu asi 10 minutách a na check in brali vždy jen ten jeden let a jěstě vážili bagáž😟

0 Citovat

to letisko ma neskutocny rast, ale ten mini terminal nestihal ani pred par rokmi ked tam lietalo fakt len par letov denne. uz nech dokoncia to rozsirenie.

0 Citovat

Už tam jezdí ten vlak, co stavěli? 

0 Citovat

asi az ked dokoncia terminal

0 Citovat

Vlak na letiště nakonec nebude http://georgiatoday.ge/news/1642...-Scrapped- Asi možná někdy v budoucnu opraví jen Kopitnari.

0 Citovat

Od 30/4 ma letiste Kutaisi vlakove spojeni. Prvnich sedm dni jezdi vlaky zdarma. Z letiste jezdi k zeleznicnimu terminalu bezplatny shuttle, asi 5 min. jizdy. Spojeni je do Tbilisi, Batumi, Zugdidi, Poti a Ozurgeti (a opacne)

3 Citovat

Kutaisi opravuje od 10.10. do 24.10. vzletovou dráhu. Gruzínské zdroje uvádějí, že lety Wizz Airu budou v této době provozovány z/do Tbilisi.

0 Citovat

Je to jisté? Odkud to máš? Že bych prodloužil platnost kreditu.

0