Zdravím Vás všechny zkušenější cestovatele. Řeším takovou věc bohužel jsem se docela vážně zranil pádem(letem) z žebříku a mám koupenou letenku na Srí Lanku 9. února-25. února. (Vídeň-Istanbul-Kolombo). Lze u společnosti domluvit přepis jména nebo letenku třeba vrátit v té hodnotě za poukaz s nějakým využitím třeba do konce roku ? Byla by škoda kdybych to nemohl někomu třeba se slevou prodat nebo že mě to nemůžou převést do nějakýho budgetu Turkish Airlines, až budu schopen se pohnout. Prosím o veškeré tipy a rady jak s tím pracovat ?  .

Změna jména cestujícího Turkish Airlines

Založil ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Zdravím Vás všechny zkušenější cestovatele. Řeším takovou věc bohužel jsem se docela vážně zranil pádem(letem) z žebříku a mám koupenou letenku na Srí Lanku 9. února-25. února. (Vídeň-Istanbul-Kolombo).

Lze u společnosti domluvit přepis jména nebo letenku třeba vrátit v té hodnotě za poukaz s nějakým využitím třeba do konce roku ?

Byla by škoda kdybych to nemohl někomu třeba se slevou prodat nebo že mě to nemůžou převést do nějakýho budgetu Turkish Airlines, až budu schopen se pohnout.

Prosím o veškeré tipy a rady jak s tím pracovat ?

0

Spoj se s podporou Turkish Airlines, abys zjistil, co jsi to vlastně koupil. Možná máš nějaký flexi tarif a jednoduše si to předěláš na později (nebo stornuješ). Jinak samozřejmě pojistka (pokud máš), ti také pokryje náklady ( spoluúčast je obvykle 20 %).

Turkish Praha- +420 234 708 708

Non stop podpora:  +60 32 053 18 99.

0
1 reakce