Ahoj, přes co kupujete letenky tak, aby se daly jednoduše zrušit a nemusel jsem v tom mít hodně peněz? Potrebuju pro vstup do Kolumbie letenky někam pryč, ale vůbec nevím, kam to bude a chci si nechat flexibilitu.   .

Zrušitelné letenky

Založil ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Ahoj, přes co kupujete letenky tak, aby se daly jednoduše zrušit a nemusel jsem v tom mít hodně peněz? Potrebuju pro vstup do Kolumbie letenky někam pryč, ale vůbec nevím, kam to bude a chci si nechat flexibilitu. 

0

Když jsem kvůli čínskému vízu potřeboval letenku ze země a měl v plánu jet po zemi do Vietnamu (což šlo, ale přesto letenku vyžadovali), koupil jsem u Student Agency letenku s platbou převodem, kterou jsem neprovedl. Mail s letenkou přijde stejný jako při platbě kartou.

0 Citovat

Co takhle koupit jízdenku na bus za pár pesos? 

0 Citovat

Za pár pesos mezinárodní tj. do Ekvádoru? Ta je asi pěkně drahá, protože je nejspíš pouze z hl. města (možná i z Cali) do hl. města. A nemuseli by ji uznat. Je ale fakt, že před letem do Peru jsem si koupil (pro jistotu, ale nikdo ji nekontroloval) jízdenku ze severu Peru do Ekvádoru a tu jsem pak změnil na vnitrostátní. Po 2 měsících jsem pokračoval do Ekvádoru, ale přes jiný přechod.

0 Citovat

Díky zkusím Studenta s platbou převodem!

Bus mi nechtěli při odletu z Barcelony do Ekvádoru uznat. Prý jedině letenka. Ale asi to záleží, na koho člověk narazí. K mému údivu ta paní zadavala všechny informace o mem letu zpět ze země do systému velmi pečlivě. 

0 Citovat

Akorát ji pochopitelně kup až nedlouho před letem, aby při kontrole stále platila. Vyber si takovou, u které nebude vyžadovaná platba dřív než možná kontrola.

1
5 reakcí