Dobry den, mam velkou prosbu. Shanim letenku do Australie se stopoverem na Francouzske Polynesii. Nasel jsem jednu za uzasnou cenu, ale problem je ten, ze neznam pres co to koupit... Vsude mi to háze ceny kolem 200k a ja potrebuji za tech nalezenych 48k ($2300). Ten stopover má být na dve noci... Neni to finalni verze. Jen se snazim nalezt server kde je realne to koupit. Moc dekuji .

Jak a kde koupit letenku za cenu z Matrixu

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Dobry den,

mam velkou prosbu. Shanim letenku do Australie se stopoverem na Francouzske Polynesii. Nasel jsem jednu za uzasnou cenu, ale problem je ten, ze neznam pres co to koupit... Vsude mi to háze ceny kolem 200k a ja potrebuji za tech nalezenych 48k ($2300).
Ten stopover má být na dve noci... Neni to finalni verze. Jen se snazim nalezt server kde je realne to koupit.

Moc dekuji

0

Ne vsechno co najdes v Matrixu se da booknout (a stava se velmi casto ze vyjedou kombinace ktere se booknout nedaji) smiley Nicmene jednoduse se da booknout zpatecka do BNE za 27k s Finnairem a k tomu zpatecka z BNE do PPT za cca 1200 AU$ - coz je myslim okolo 51k Czk..

A z vlastni zkusenosti te muzu ujistit, ze jestli po 32h hodinach letu pres LA vylezes v 6:25 rano z letadla na Tahiti, tak urcite nebudes cerstvej natolik, abys sis to tam stihl uzit.. Ten prvni den budes muset dospat cestu a druhy uz toho moc nestihnes.. smiley

Taky je to s Finama vyrazne rychlejsi spoj do AU s lepsimi stopovery smiley

0
1 reakce