Na letech se společností Emirates můžete nově otestovat wi-fi připojení v letové hladině zdarma. K dispozici je pouze 10 Mb dat, ale poté lze za 1$ dokoupit další várku 600 Mb  .

Emirates - wifi na palubách

Založil ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Na letech se společností Emirates můžete nově otestovat wi-fi připojení v letové hladině zdarma. K dispozici je pouze 10 Mb dat, ale poté lze za 1$ dokoupit další várku 600 Mb smiley

Služba funguje na všech letounech typu A380 a vybraných Boeingů 777.

foto by Petr Novák #travelhacking

0

Wow. Ja som nedávno v Qatare skúšal 5MB za 2$. Použiteľné len na WhatsApp.

0 Citovat

Alaska Airlines to ma na cca 92% letadel tusim uz od roku 2011, pouzitelne to je docela dobre smiley Pri letu ze SAN do OGG pred dvema lety to bylo navic zcela zdarma, bez omezeni dat. To se mohli Emirati taky trochu vice ukazat smiley

0 Citovat

My jsme měli možnost vyzkoušet bezplatné Wi-Fi u Norwegian na trase Oslo - Špicberky. Nebylo to sice úplně hladké, ale vesměs to fungovalo a dalo se web prohlížet, ač tedy celkem pomalu a jen nad pevninou.

0 Citovat

Jen bych to upřesnil, že na vybraných letech. Z Dubaje jsme letěli 777-300 kde WiFi nebyla. Koukám že to tam máš napsaný smiley Slovní spojení "ve vybraných" je zmíněno i při hlášení v letadle. BTW Z Číny je to na pikaču, protože v Čínském leteckém prostoru je zase zakázaný internet vládou. Nemůžou ho kontrolovat smiley Většina letu je nad Čínou.

0 Citovat

Net z letadla funguje celkem svizne. Stahovani v pohode upload fotek jehodne pomalej. Na lince dubai - bangkok v ktere ted sedim vse ok 777-300. Linka mnichov - dubai a380 bylo mozne se prihlasit n wifi ale uznesel zaplatit 1$ poplatekna 500mb. Taktez v a380 nefungoval ICE napred jenme a pak postupne dalsim lidem, takze za me palec dolu linka muc-dbx.

0
5 reakcí