- Fórum
- Tipy na levné letenky
- Letenky s fuel dumping
Letenky s fuel dumping
nemá náhodou někdo hint k tomu C2-C3 co se teď skloňuje na FT? :) sice jsem něco našel, ale tam to zatim vychází max na 250€ a při vymazání celýho YQ bych byl stejně kolem 125€, takže budou někde jinde
honza napsal(a):Uz je to mrtve, radikalne zvysili BFnemá náhodou někdo hint k tomu C2-C3 co se teď skloňuje na FT? :) sice jsem něco našel, ale tam to zatim vychází max na 250€ a při vymazání celýho YQ bych byl stejně kolem 125€, takže budou někde jinde
Ale nastastie nie na vsetkych trasach, aktualne sa da najst za +- 110 Eur
Hint: *A
EDIT: Uz zase existuju sukrome spravy, ani som si nevsimol :)
370 USD RT (žádnej zázrak ale lepší než nic a funguje na víc destinací)
3x PRG-C3 (MU)
C3-PRG
C3 OW :)
HINT: 5767
C2-C4 138
Ak ste velmi fajnovy ;) , tak mozte letiet aj z domacich letisk vacsiny z vas, len si priplatite...
Hint: *A
fridgy napsal(a):Tak nízko se mi nepodařilo, buď jsem nenašel tu správnou destinaci, hledám to na blbém místě nebo ve špatnou denní dobu. Vše kolem 10L a ve 2 místech, která byla nad 8, je v můj ideální a jediný možný termín moc teplo na kapra a moc zima na žraloka. :) Zapomněl jsem dodat, že ty 2 byly bez hintu...370 USD RT (žádnej zázrak ale lepší než nic a funguje na víc destinací)
3x PRG-C3 (MU)
C3-PRG
Z nedalekýho letiště jsou celkem zajímavý lety do C4...problém je, že moje nejlepší 3x, který to dostanou na cca 270€, nejsou v místním vyhledávači. Pro změnu zas ostatní OTA, který ty 3x umí vyhledat, nejsou schopný spojit ten hlavní, trochu složitější itinerář...neměl by někdo tip, jak z toho ven?
fridgy napsal(a):Připadne mi zajímavé, že mi ověření letenky v EN verzi webu vyplivne seznam letů bez toho ocásku, i když třeba Viewtrip to vidí celé a OTA samozřejmě taky.370 USD RT (žádnej zázrak ale lepší než nic a funguje na víc destinací)
3x PRG-C3 (MU)
C3-PRG
David Eiselt napsal(a):Ale tohle je jejich vlastní - nebo jsem aspoň nenašel, že by nebyl. :)To je tak vždycky, systém aerolinek nemusí vidět lety ostatních dopravců a ukazuje jen vlastní.
David Eiselt napsal(a):Tak tak. Mám očekávat nějaký problém? :)Počkej, takže ty máš lety včetně ocásku u stejné aerolinky?
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!