Letenky s fuel dumping
David Eiselt napsal(a):To byla ta akce tady za méně než 8000 loni? (Musel jsem to vypsat, vše za menšítkem zmizelo.)Nemyslím si, že budou problémy. Jen takové hacky se moc často nevidí :-) vím snad jen o Air India.
Ano utesi, vzhladom na to, ze za posledne 2 tyzdne 2 aerolinky boli opravene, ktore boli velmi pouzitelne na odlety zo strednej europy + takisto prestal fungovat jeden z lepsich strikov...
uja googla poznám, ale aj tak je to všeobecná info (európa - sev. amerika). trochu veľa kombinácií bez nápovede).
Tak ono mi nepomůže ani PRG-C1 :) V tom by člověk musel ležet každý den, aby mu tyto základní hinty k něčemu byly.
Zajimalo by me, jak dlouho se Matio_S vzdelaval, nez se tom takto naucil chodit, ze bezne nachazi FD za +- 100eur po svete...ja to umet, tak jsem pul roku kazdy rok mimo kontinent :-D
zuzkalipovska napsal(a):uja googla poznám, ale aj tak je to všeobecná info (európa - sev. amerika). trochu veľa kombinácií bez nápovede).
Souhlas. Mě to ani neláká zkoušet, kombinací jsou miliony, zvlášť když chybí aliance.
A já se bál, že jsem jedinej, komu to nic neříká :D Ráno jsem kvůli tomu byl 30 min na googlu, ale zjistil jsem, že toho času bude potřeba víc :-)
Ja som tomu raz venovala skoro celý deň, skúšala cez ITA Matrix a k ničomu som sa nedopracovala, tak som to dočasne zavrhla. Ale pozrite ako nás provokuje s Bora Bora.
zuzkalipovska napsal(a):To si robi srandu,letenka na Tahiti z EU,to je minimalne 20tis,a juzny pacifik na FuelDumpy asi moc nefunguje,na tieto konciny skor tie bonusove letenky....Ja som tomu raz venovala skoro celý deň, skúšala cez ITA Matrix a k ničomu som sa nedopracovala, tak som to dočasne zavrhla. Ale pozrite ako nás provokuje s Bora Bora.
také problematice FD nerozumím, zkoušela jsem info "vygooglit",ale vznikl z toho zmatek, tak jen smutně čekám na nějaký error,ať uz východ nebo západ
Viem, že to sem nepatrí, ale vám občas nevyskakujú príspevky vo fóre v čínštine alebo inom obdobnom jazyku (na PC aj mobile)?