Letenky s fuel dumping
Potrebuju nutne 3x z C2 --> C3. Poleti nas 6
Jestli nekdo mate tak se prosim nestydte nahodit nejakej hint..
Diky
Ahojte, mel bych prosim dotaz zda se takto daji hledat i letenky smer USA v obdobi cerven/cervenec... Zatim co tu vidim screny tak to je do brezna +-max... dekuji za info pripadne
Emirati maji hezke 1x i na lety do Afriky - zatim ozkouseno na Maledivy a Seychelly..
Palivo o 100% dolu.. ![]()
Závidím všem zasvěceným
snad na to taky brzy přijdu.. chtěl bych přítelkyni vzít na Srí Lanku, tak by to snad taky něco mohlo ušetřit. Co myslíte?
)
Cau haxs(y) ;o) nojeje takovych je nas vice co by radi.. Ja taky taky ale az na to jednou dojdu a naucim se v tom cist bude to docela sranda, protoze uz ted si moje mila manzelka o me mysli, ze jsem polovicni magor a zavisly ;o).... Noooo kazdy je na necem, ze ;o)
potrebuju buknout C2 --> C3 do konce tydne. nemel by nekdo funkcni 3x pls? zaplatim piva pres paypal ![]()
Jde - nejde? Potřebuji jen odpověď zda mám hledat... Jsem v extrémním časovém pressu, tak díky za pomoc. ![]()
edit: u BUD je basefare dokonce 18 Kč
Neboj, naivní nejsem a 100% YQ dolu neočekávám. Stejně tak mi nečiní problém dát za letenku 10ku. Když vím že to jde níž, tak červíček hlodá
Holt nemám tolik času a když vidím zakázaný end-on-end tak se do toho nepouštím.
Současné torronto jsem o 1000Kč dolu dostal.
Jenže mě teď zajímá asie ![]()
V tomhle smeru (C3) akorat nepouzitelna 1x, shodi YQ na 5900, tzn. asi o tri tisice.. Ale za ty tri litry tam nedoletis ![]()
Radius jde, ale je potreba narvat ho tam rucne s kodama letist oddelenyma carkama..
Rekl bych ze v jednotkach dnu se objevi aplikace, ktera ti po zadani letiste + zvoleneho radiusu vyhodi seznam kodu letist oddelenych carkama ![]()
Jinak matrix byl bohuzel posledni dobou dost casto pretizenej, hazelo to porad nejaky chyby.. A z nejakeho zahadneho duvodu se ty nejlepsi dumpy ani nedaji na matrixu najit, i presto ze na nekterych OTA funguji
(to ale nema souvislost s novym matrixem ktery ted nasadili)..
V systemu se objevili zajimave nove tarify do C1 s oneworldem - a dobra zprava je, ze se jim da trochu upustit..
Napr. Seattle z Mnichova 8300kc R/T..
A ulevit se jim da pomoci 3x, takze tentokrat nikdo nebude muset kvuli 1x do Afriky.. ![]()