Ahoj,  Hledam jednosmernou letenku SGN -> CDG kolem 10. kvetna. Nasel jsem celkem rozumnou na pelikan.cz - ale pokud mozno, nechci to u nich kupovat vzhledem k velmi spatne zkusenosti z minulosti.  Rad bych koupil letenku tady na letenky.cestujlevne.com, ale bohuzel zde nemuzu stejnou najit (haze mi to pouze drazsi Air France). Je nejaky zpusob, jak se vyhout Pelikanovi pri koupi stejne letenky? Diky za radu      .

Letenka z pelikana na cestuj levne

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Ahoj, 

Hledam jednosmernou letenku SGN -> CDG kolem 10. kvetna. Nasel jsem celkem rozumnou na pelikan.cz - ale pokud mozno, nechci to u nich kupovat vzhledem k velmi spatne zkusenosti z minulosti. 

Rad bych koupil letenku tady na letenky.cestujlevne.com, ale bohuzel zde nemuzu stejnou najit (haze mi to pouze drazsi Air France). Je nejaky zpusob, jak se vyhout Pelikanovi pri koupi stejne letenky?

Diky za radu

 

 


pelikan.jpg

0

To by mne taky zajimalo, že všechno není všude stejně. To bylo asi jen za komančů ale i tak v tom nějaká finta asi bude.

0 Citovat

A čo tak ísť priamo cez letecku spoločnosť ;) tam máte vždy lacnejšie ceny ako cez sprostredkovatelov ako Pelikan apod. 

https://www.thaiairways.com/

1 Citovat

Aaa, z kozáka se nám stal ataman:-)) 

0 Citovat

1) Zřejmě má Thai nahrané tarify v Amadeu, kdežto tady najdeš Galileo. Nestává se to často, ale občas jsou rozdílné ceny i dostupnost.

2) Thai to prodává za 634 USD, takže otázkou je, jestli ti to Pelikán vůbec prodá. Pokud platba projde a přijde eticket, šel bych do toho.

0 Citovat

Diky za odpovedi a rady. Nakonec to bohuzel neproslo.

0
5 reakcí