Saudia Airlines
Taková nabídka se nedá odmítnout. :)
Jen by mě zajímalo, jestli má někdo čerstvou pozitivní zkušenost se změnou ze Saudie na Austrian nebo Turkish...
Zdravim! Vie niekto, ci je nutne prikupit miestenky, alebo nas dvoch automaticky rozsadia? Vieden-Bangkok spiatocne je to navyse cca 135€.
Ahoj všem, ráda bych se zeptala na zavazadla. Letíme za pár dní do Bangkoku a máme v ceně jak 7kg příruční zavazadlo, tak 23kg odbavené. Máte někdo zkušenosti jak moc ty váhy u příručních zavazadel řeší? Bojíme se aby nám někde neztratili zavazadla, letíme přes Saudskou Arábii😊.
Děkuji všem za odpověď
Letěl jsem s nimi 2x a nikdy jsem si nevšiml, že by příruční zavazadla vůbec nějak řešili.
ahojte, kto si v poslednej dobe robil checkin, pustilo vás to vybrať si miesta zadarmo? Pri rezervácii z februára do Dilí mi idú miesta vybrať zadarmo, pri rezervácii do Tanzánie (tie lacné letenky) ma to už zadarmo nepustí.
Samozrejme že nerobím checkin na květen 🥱 hovorím o výbere sedenia vopred, kde mi to v tarife T do Dili vybrať ide, no neskôr zakúpená Tanzánia v rovnakej tarife si už pýta poplatok za vyber
mně teda nejdou vybrat zdarma ani u Seoulu letos ani u DAR příští rok. Nevim, že by to někomu šlo předem zdarma...
Hned po zakoupení letenek VIE/BKK (prosinec) jsem dělal sedadla, po změně letu (cca minulý měsíc) rovněž sedadla vybrané přes manage booking.
Nevím, co mám za třídu, ale do Manily můžu vybrat nějaká sedadla bez poplatku (nějaká s poplatkem) jak u Saudie, tak zpátky u Emirates zdarma.
Tak ono záleží na booking class. U N to je zdarma u T to zdarma nic nenabízí a ty levnější jsou za 420 Kč za segment.
zdravim vsechny, letime 13.2. MUC-RUH-BKK a zpatky 23.2. BKK-JED-VIE. Ten zpatecni let mi zmenili a mam v JED 14 hodinovy layover. Myslite, ze ma cenu zkusit zavolat na Saudia infolinku a zkusit prebookovat? Mam tam vyhlidnuty jeden Etihad let pre Abu Dabi... Je to kupovane pres Pelikana (chyba, vim) a ti zadarmo neudelaji nic...
Ano rozhodně má. Jen si musíte vybrat den kdy neletí Saudia, pokud chcete letět s nekym jiným. Měli by umožnit změnit oba směry.