Ahoj, mám dotaz k WizzaAir. Našel jsem u nich zpáteční letenky za 3 898 Kč (i s poplatky a bez členství). Jakmile ale zvolím 4 cestující, letenky se mi (všechny) zdraží na 4 418 Kč za letenku. Je to pro to, aby mě donutili si zakoupit členství a nebo je jen první letenka levnější, další místa jsou už k dostání pouze za dražší cenu a WizzAir ty ceny při zobrazení výsledné ceny zaukrouhluje? Jestli se mám pokusit tyto místa zakoupit po jednom a nebo to vzdát, zaplatit víc za členství a pak za dražší letenky.  .

Zvyšující se cena letenek s počtem cestujících - WizzAir

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Ahoj,

mám dotaz k WizzaAir. Našel jsem u nich zpáteční letenky za 3 898 Kč (i s poplatky a bez členství). Jakmile ale zvolím 4 cestující, letenky se mi (všechny) zdraží na 4 418 Kč za letenku. Je to pro to, aby mě donutili si zakoupit členství a nebo je jen první letenka levnější, další místa jsou už k dostání pouze za dražší cenu a WizzAir ty ceny při zobrazení výsledné ceny zaukrouhluje?

Jestli se mám pokusit tyto místa zakoupit po jednom a nebo to vzdát, zaplatit víc za členství a pak za dražší letenky.

0

Koupit po jednom, jinak členství se vyplatí už při zpáteční letence pro 2. Rezervační systém ukazuje kolik letenek za danou cenu zbývá. 

0 Citovat

Počet letenek za danou cenu jsem zatím nikde neobjevil. Kde přesně to najdu?

0 Citovat

Je to tam videt :-)


ba58b27f-ec1f-4f84-8d63-88c0f0c09cd6.jpeg

0 Citovat

Díky, stáhnul jsem mobilní aplikaci a tam to už vidím :)

0
4 reakce