Ahoj, hledám levné letenky Praha - Londýn - bohužel na konkrétní termín kvůli již zamluvenému ubytování, které se strašně težko shání a termínu na harry potter studios. Termín je 17.7. - 20.7. - ceny letenek na všechny letiště stále rostou a já nevím jestli se ještě vyplatí čekat a nebo to bohužel koupit za tu přemrštěnou cenu =/ Porádí prosím někdo zkušenější =/  .

Levné letenky Praha - Londýn

Založila ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj, hledám levné letenky Praha - Londýn - bohužel na konkrétní termín kvůli již zamluvenému ubytování, které se strašně težko shání a termínu na harry potter studios.

Termín je 17.7. - 20.7. - ceny letenek na všechny letiště stále rostou a já nevím jestli se ještě vyplatí čekat a nebo to bohužel koupit za tu přemrštěnou cenu =/

Porádí prosím někdo zkušenější =/

0

čekat se nevyplatí, rozhodně ne u prázdninového termínu...

Směrem tam se dá letět na Stansted za 3100 Kč nebo o den dřív (16. 7.) za 1800 Kč. Zpět večer v 20. 7. z Gatwick EasyJetem za 88 GBP

Pokud můžeš letět jindy a chceš ušetřit, leť jindy, solidní ubytovatel by ti měl umožnit změnu termínu. Jinak doporučuji kupovat první vždy letenku, tam jsou totiž výkyvy cen nejmarkatnější.

2 Citovat

Taky můžeš letět z Berlína za 80 € a zpět za 34-55 € podle letu, který vybereš. Nebo z Vídně 17. ráno za 59 €. Nebo z Norimberku 17.7. v 23:45 za 17 € a vracet se za 27 €.

Vyplatí se to i po započítání dopravy. Otázka je, zda si člověk cení víc svého času nebo peněz... Nebo jestli letí třeba s malými dětmi.

3
2 reakce