Podobně jako včerejší akce do Kinshasy v DRC by šly na Madrid naroubovat i lety jen do Luandy v Angole. Ceny se také pohybují 250 - 300 €. A protože se letí s domácí společností TAAG, odpadly by poslední přelety. V Angole se najde hodně přírodních zajímavostí, navíc únorový termín by mohl být okořeněn o tradiční Carnaval (semba & kizomba) ...  .

Angola

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Podobně jako včerejší akce do Kinshasy v DRC by šly na Madrid naroubovat i lety jen do Luandy v Angole. Ceny se také pohybují 250 - 300 €. A protože se letí s domácí společností TAAG, odpadly by poslední přelety.

V Angole se najde hodně přírodních zajímavostí, navíc únorový termín by mohl být okořeněn o tradiční Carnaval (semba & kizomba) ...


sembadaangola-1.jpg

0

Na kolik to pak vyjde tam? Luanda je jedno z nejdražších měst na světě 

0 Citovat

Jako suvenýr jsme si ponechali drobných pár bankovek angolské měny kwanza, když jsme v letištním terminálu čekali na přestup. Bez víza bychom se ven nedostali. 

Samozřejmě, že hlavní město Luanda bude drahé, jak se povídá, avšak myslím, že by to šlo lecjak vyřešit (nejlépe kontaktem na místní lidi). Na venkově samozřejmě levnější. A mimo jiné se o tamních cenách ve svém cestopise "Dovolená v africké Angole" zmínil Daniel.

0 Citovat

Vypadá to, že tento error neerror je stále koupitelný i pro cesty v roce 2023. Tedy cena z Madridu do Luandy a zpět za zhruba 300€ přes nechvalně známé OTA. Dalším výdajem by bylo on-line vízum za 120$. Výhodou je tedy nižší než obvyklá cena, nevýhodou například to, že následné uplatnění mil v klubu Umbi Umbi společnosti TAAG není vůbec snadné. Zároveň TAAG není v žádné alianci pro převod mil.

Pokud by někdo měl zájem tam příští rok na 10-14 dní zaletět, ať mi dá vědět. 🇦🇴

https://youtu.be/S6OWVM3a2yQ

0
3 reakce