kiwi.com / dalsi, co se spalil
nucene premisteny brumak napsal(a): Zvlášť ten personál...
Nemáš ty problémy a konflikty s personálem prakticky neustále?
Jaký problémy a konflikty? Jenom popisuju, že se chovaj pořád jak za totáče, veškerá moje interakce je ukázání QR kódu :-)
tak z pribuznych prave vypadlo, ze listky do dubaje (resp. do sharjah) s air asia koupili od kiwi … a nejde jim vubec se odbavit na zpatecni cestu
Ad Kiwi - podle mě strašně vyrostli, má to přes tisíc zaměstnanců, a jako 99% lidí asi doletí normálně. Tak z toho prostě ten problém smrdí méně než před lety.
Popravdě i já to s nima risknul, protože jsem potřeboval kvůli nějaké změně jednosměrně BKK - VIE a u Katarců jim visel nižší tarif , jinde ne , ani u Katarců samotných.
A prošlo to, neřešil jsem to...
Nicméně reálně asi teda mají určité zpoždění v tarifních datech a s tím modelem - jak to přeprodávají přes sebe - tedy můžou prodat už vyprodaný tarif, a to nevadí asi jen do té mezní situace dokud to není poslední sesle v letadle, pak to asi problém je , viz výše...
Njn.
Bohužel si z historie drží východní kulturu zákaznického servisu a i u takové pitomosti jako je těch nevrácených 10% kvůli chybě na vlastní platformě radši pojebou zákazníka než by mu to prostě vrátili - tyhle kulturní rozdíly holt nesmaže ani výše obratu, je to DNA firmy... (A popravdě SA mi taky kdysi účtovala random poplatek za změnu letu dopravcem a já neměl prostě sílu to řešit, Kiwi zase není samo, že...)
Ad Regiojet - přiznal Ahmad že má režijku, aby to bylo jasnější? :-D
Richard _4 napsal(a):já taky přes Kiwi kupuji poměrně běžně, ale musí člověk zhruba vědět co koupit může ..
by me zajimalo, jak vam vedomi toho, co kupujete, pomuze, az z nich budete dolovat penize za letenku zrusenou aerolinkou.
Přijde mi roztomilé, jak si sami píšou pětihvězdičkové recenze a pak si na ně i sami zdvořile odpovídají...
Lord Pitzbudka napsal(a):[citace="Richard _4"]
já taky přes Kiwi kupuji poměrně běžně, ale musí člověk zhruba vědět co koupit může ..
by me zajimalo, jak vam vedomi toho, co kupujete, pomuze, az z nich budete dolovat penize za letenku zrusenou aerolinkou.
[/citace] tak třeba Ti řeknu, že veškeré lety PAL můžeš koupit bez nervů přes ně ;)