Pouze do 22. června (včetně) lze na 1 rok pořídit členství v Megavolotea za 10 EUR. Slevy na letenky, odbavené zavazadlo v ceně a další výhody pro vás a další 4 spolucestující. https://www.tkqlhce.com/click-64...volotea%2F  .

Megavolotea na 1 rok za 10 EUR

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Pouze do 22. června (včetně) lze na 1 rok pořídit členství v Megavolotea za 10 EUR.

Slevy na letenky, odbavené zavazadlo v ceně a další výhody pro vás a další 4 spolucestující.

https://www.tkqlhce.com/click-64...volotea%2F

1

Přišlo mi do e-mailu, ale zdá se mi to nějaké ořezané. Dřív tvrdili, že s Megavoloteou máš velké zavazadlo do kabiny a prioritní nástup.

0 Citovat

Zavazadlo do kabiny je koukám až po druhém roce. Vyplatí se to, kdo plánuje letět do Francie nebo příští rok na Sardinii.

0 Citovat

Ono se vyplatí si vyzkoušet Megavoloteu na zkoušku, nakoupit letenky a pak ji zase zrušit (resp. zakázat prodloužení). Cena letenek se nedoplácí, zavazadla se zdá zůstávají a Volotea nás u 4 takto koupených legů ani jednou nerozsadila. Pokud to stihnete proletět ještě ve zkušebním období, zůstává (podle tohoto spíš zůstával) i priority boarding a jiné featury.

1 Citovat

czy ktoś wie, kupiłem volotea na test.Czy jeśłi jej nie przedłużę a lot mam za miesiać to muszę dopłacać do biletów i bagażu.Przy odznaczaniu rezygnacji,napisane,ze tracę też na lot,który kupiłem wcześniej

 

tłumacz google

jestli někdo ví, koupil jsem si volote na zkoušku, pokud to neprodloužím a let mám za měsíc, musím si připlatit letenky a zavazadla.
0
4 reakce