Ahoj, 17.11. se dá uskutečnit plnohodnotný jednodenní výlet přímo na hlavní londýnské letiště už za 2400 Kč spolu s British Airways. Zmíněná cena dosažitelná přímo u BA, ne přes OTA. Cena by sice mohla být lepší, ale je nutné si uvědomit, že se ušetří za nocleh v Londýně a jedná se o český státní svátek. K tomu z LHR do centra dojedete metrem za něco přes půl hodiny a levněji jak vlakem z STN. Pozor si je potřeba dávat na aktuální kapacitní problémy, které se nevyhýbají ani LHR. Listopad by ale neměl být peakový měsíc.  .

PRG-LHR-PRG na 17.11.2022 za 2400 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Ahoj, 17.11. se dá uskutečnit plnohodnotný jednodenní výlet přímo na hlavní londýnské letiště už za 2400 Kč spolu s British Airways. Zmíněná cena dosažitelná přímo u BA, ne přes OTA.

Cena by sice mohla být lepší, ale je nutné si uvědomit, že se ušetří za nocleh v Londýně a jedná se o český státní svátek. K tomu z LHR do centra dojedete metrem za něco přes půl hodiny a levněji jak vlakem z STN.

Pozor si je potřeba dávat na aktuální kapacitní problémy, které se nevyhýbají ani LHR. Listopad by ale neměl být peakový měsíc.


lhr.png

2

Inu každý zřejmě využije státní svátek 17.11. po svém. Doufám, že zrovna tou dobrou budu popíjet caipirinhu na plážích Ubatuby. Pro ostatní by možná byla dobrá zmínka o získání avios (a dále například s převodem k oblíbené Ibérce).

1 Citovat

Za podmínky, že nebude potřeba nějaký test na C-19, to je docela dobrý tip. Možnost neplatit za ubytování je fajn.

0 Citovat

Těch termínu je samozřejmě spousta.

0
3 reakce