Dobrý den, nevíte jaká je situace v Berlíně na letišti? (Ohledně čekání na odbavení, bezpečnostní kontrolu atd...) Díky  .

Letiště Berlín

Založila ve fóru Letiště

11 reakcí

Dobrý den, nevíte jaká je situace v Berlíně na letišti? (Ohledně čekání na odbavení, bezpečnostní kontrolu atd...) Díky

0

Dnes jsme letěli z Berlína na Krétu. Šli jsme rovnou na security. Docela fronta a šlo to hrozně pomalu cca 20 - 30 minut. 

0 Citovat

Jestli se ptáš na Berlin Brandenburg, tak k bránám (přes security) je asi 5 vstupů a je tam tabule s informací, jak dlouho to trvá u kterého vstupu, takže si můžeš vybrat. Já si vybral ten nejméně vytížený a byla to chvilka. Na druhou stranu odbavovací přepážka otevřela asi o půl hodiny později než měla, pak tam z boku přicházela spousta lidí s batolaty v kočárcích, vozíčkáři apod., kterým to dlouho trvalo, takže se vytvořila fronta, která se prakticky nehýbala... no docela opruz. Ale nakonec všechny včas odbavili.

0 Citovat

tak na ine letisko v Berline sa asi neda uz teraz pytat :))

0 Citovat

Taky by se mohl třeba ptát na Templehof. Tam panuje krásný klid ;)

0 Citovat

Vyuzil  tam uz nekdo Mövenpick Cafe na Lounge Key?

0 Citovat

Má někdo zkušenost s nocováním na letišti? Odlet v 6:00, je možné se dostat před půlnocí za security? Případně jak "pohodlné" je toto letiště na nocování? 

0 Citovat

Za security se po jejím zavření už nedostaneš. Ve veřejné zóně je sedaček dost, ale všechny mají opěrky. V prvním patře u food courtu jsou lavice, ale v době lockdownů byly opáskované.

0 Citovat

Holiday Inn Berlin Airport - Conference Centre, an IHG Hotel

 

Vždy jsem parkoval u tohoto a zítra tamjedu zaparkovat zase, i na te ulici směrem blíže k nádraží bylo míst plno a zdarma :)))

1 Citovat

Osobně jsem to ještě nezkoušel, ale u nádraží Waßmannsdorf - poslední zastávka S45 před letištěm - je určitě neplacené parkoviště + auta stojí i na přilehlých silničkách a místo tam vždycky bylo. Koukám na to, když jedu vlakem z letiště na Südkreuz...

0 Citovat

tak jsem četl že davaji pokuty jelikož se tam může pry stat jen 12 hodin

0 Citovat

Parkovani zdarma u BER,  mate nekdo doporuceni na na nejake misto pobliz, abych nemusela hledat az na miste??

0
11 reakcí