Zdravím, Plánujeme cestu s FlyDubai, nicméně jsem na netu našel záplavu znepokojujících recenzí hovořících o tom, že že aerolinka často overbookuje a některé lidi nepustí na palubu, případně zruší spoj na poslední chvíli bez udání důvodu, nenabídne alternativní let, peníze odmítá vrátit, pouze vystaví kredity na využití jiného letu v následujícím roce. Komunikace při řešení podobných trampot je s nimi pak buď jen přes generické odpovědi nebo většinou vůbec žádná. Je mi jasné, že recenze napíše v drtivé většině jen ten malý zlomek lidí, kdo se zrovna spálili. Chci se tedy zeptat na osobní zkušenosti těch, kdo s nimi v poslední době letěli. Zažili jste podobné alarmující případy, nebo je to z vaší zkušenosti prostě normální nízkonákladovka, která sice nenabídne maximální komfort, ale není třeba se bát, že by člověk zůstal bez transportu a bez peněz?  .

Vaše zkušenosti s Flyduai

Založil ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Zdravím,
Plánujeme cestu s FlyDubai, nicméně jsem na netu našel záplavu znepokojujících recenzí hovořících o tom, že že aerolinka často overbookuje a některé lidi nepustí na palubu, případně zruší spoj na poslední chvíli bez udání důvodu, nenabídne alternativní let, peníze odmítá vrátit, pouze vystaví kredity na využití jiného letu v následujícím roce. Komunikace při řešení podobných trampot je s nimi pak buď jen přes generické odpovědi nebo většinou vůbec žádná.

Je mi jasné, že recenze napíše v drtivé většině jen ten malý zlomek lidí, kdo se zrovna spálili. Chci se tedy zeptat na osobní zkušenosti těch, kdo s nimi v poslední době letěli.
Zažili jste podobné alarmující případy, nebo je to z vaší zkušenosti prostě normální nízkonákladovka, která sice nenabídne maximální komfort, ale není třeba se bát, že by člověk zůstal bez transportu a bez peněz?

0

není důvod v obávám

0
1 reakce