Dobrý den, neletěli jste někdo v těchto dnech do Francie (z Rakouska)? Nevěděli byste poradit ohledně těchto otázek? Je v pořádku pro vstup (letecky z Vídně) do Francie i Certifikát o prodělání nemoci, kterému vyprší platnost druhý den po příletu do Francie (v době odletu je stále platný)? Vyžaduje se ve Francii u vnitrostátních letů prokazování bezinfekčnosti? Je potřeba při návratu z Francie letecky do Rakouska (Vídeň) prokazovat bezinfekčnost? Je zapotřebí mít vyplněný vstupní formulář (PLF)? A pokud ano, jde ho někde stáhnout a mít ho připravený v papírové formě, nechce se mi vyplňovat digitální. Ke stažení má být na francouzských s tránkách, ale nenašla jsem ho tam. Plus - Na vídeňském letišti žádné opatření už není, že? Pokud pouze letíme někam jinam.   Děkuji moc za rady.  .

Let z Vídně do Paříže a zpět, Francie - Covid podmínky

Založil(a) ve fóru Letiště

1 reakce

Dobrý den,

neletěli jste někdo v těchto dnech do Francie (z Rakouska)? Nevěděli byste poradit ohledně těchto otázek?

  • Je v pořádku pro vstup (letecky z Vídně) do Francie i Certifikát o prodělání nemoci, kterému vyprší platnost druhý den po příletu do Francie (v době odletu je stále platný)?
  • Vyžaduje se ve Francii u vnitrostátních letů prokazování bezinfekčnosti?
  • Je potřeba při návratu z Francie letecky do Rakouska (Vídeň) prokazovat bezinfekčnost?
  • Je zapotřebí mít vyplněný vstupní formulář (PLF)? A pokud ano, jde ho někde stáhnout a mít ho připravený v papírové formě, nechce se mi vyplňovat digitální. Ke stažení má být na francouzských s tránkách, ale nenašla jsem ho tam.

Plus - Na vídeňském letišti žádné opatření už není, že? Pokud pouze letíme někam jinam.

 

Děkuji moc za rady.

0

Všechno je tady popsané: jak při cestě (můžeš zvolit Rakousko do Francie) a i podmínky na místě.https://reopen.europa.eu

Všechno je aktuální a dopodrobna...

 

Šťastnou cestu

0
1 reakce