Parkování OC šestka
Doplňuji Tesco/Ikea Zličín závory nainstalované, zatím se neplatí, probíhá "zkušební provoz" (stav před týdnem), ale počítám, že nejpozději od září to spustí naostro.
A jak to mají s popem? Byl jsem tam nedávno, uvnitř prázdno, ale parkoviště docela hodně zaplněné 😁
V POPu oficiálně nejde, tohle je z jejich stránek:
Můžu v POP Airport parkovat po dobu dovolené, případně dá se u Vás pronajmout místo na parkování?
Parkování po dobu dovolené ze soukromých účelů, nebo krátkodobý pronájem bohužel nezajišťujeme, parkoviště je určeno výhradně pro zákazníky a personál POP. Engine Classic Cars Gallery, sídlící u nás v POP však nabízí možnost pronájmu parkovacích míst v jejich uzamykatelne zóně.
Je u Vás parkování zdarma?
Ano, zákazníci POP Airport u nás zaparkují zdarma, a to v rámci otevírací doby centra.
Já dnes volala do Popu, protože jsem našla na netu to info jako: když budete chtít více než 24 hod..no a paní mi řekla, že to určitě ne, a že tam mají nějaká místa pronajaté goparking. A že když tam bude auto stát delší dobu, tak že to řeší s policíí, teď nevím, co mi řekla, jestli odtah nebo co. Takže já bych POP asi neriskovala..
Hlavne uz nikam nevolejte🤦♀️😂, akorat upozornujete na neco, co se pak bude resit, tohle fakt nechapu, kdo se moc pta, moc se dovi😇.
Když už někdo potřebuje zaparkovat fakt levně, dá se to v těch okolních vesnicích kolem letiště zadarmo a na letiště pak Uberem. Pořád to vyjde o dost levněji, než platit parkování na letišti.
Kromě toho i v Praze je pořád spousty míst, kde se dá zaparkovat úplně zadarmo - např. parkoviště Sconto nábytek Stodůlky, jen pak musíš na letiště autobusem, ale pořád je to jen za jízdenku MHD.
Za mě a jak to většinou dělám tak ulice Vlachova nebo někde tady (50.0473835, 14.3085793), pak buď taxíkem docela levné nebo MHD za 20 minut a je to.
Parkování je tam zdarma a nemusím řešit žádné otevírací doby OC a závory.
Ještě do 25.8. je odkloněná linka 191, která tím pádem nejede přes Evropskou, ale přes Ruzyňskou, kde v bočních ulicích nejsou zóny, takže lze parkovat zadarmo ihned u zastávky (Ruzyňská, Ruzyňská škola, Stochovská). Parkoval jsem takhle úspěšně týden na začátku srpna.
Mirek _F napsal(a):Během září dojde v OC Šestka k instalaci závor. Zdarma budou jen 3 hodiny
Tzn. Parkovani od zari nejake typy pobliz - Tuchomerice, Knezeves???