Tam v Céčku, zpět v Y, RT v C lze z IST za nějakých 30k  .

[SV] Istanbul - Bangkok - Vídeň C+Y 18.150 Kč (kolem Vánoc)

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

11 reakcí

Tam v Céčku, zpět v Y, RT v C lze z IST za nějakých 30k


ist-bkk-vie.png

2

Za 10 dní poreferujeme :) srpnové letenky byly skoro stejně drahý než eco z Prahy.

Super je SV+ narvat do Matrixu a dát tam i KUL, SIN a případně létají MNL, CGK.

1 Citovat

No dej pak vědět. Ten Lukášův nadhoz v C z Istanbulu se mi moc nezdá. Dva  přestupy z toho jeden 45 min v noci a druhý víc jak 5 hodin mi nepřipadá moc lákavě. Ale  vzhledem k termínu je to jistě zajímavá cena a mohla by si své zájemce najít, obzvláště abstinenty :-) Je třeba si dát  ale pozor na seating. Pro dvojici to problém nebude, ale kdo cestuje sám to taková výhra není, aspoň  co jsem se ted dival. I když v novych 787-9  maji už 1-2-1. Teď jsem zkouknul jedno video a jídlo podle komentářů nic moc. Třeba se ale hecnu a na přiskok do KL nebo Denpasaru zkusím. Přece jen jejich ceny jsou teď jednoznačně nejlepší co se C týče. Uvidím, jak bude David spokojený.

0 Citovat

Šťastnou cestu! Inshallah إن شاء الله


p-20220730-163601-1.jpg

0 Citovat

No my máme jeden přestup, je pravda že taky 6-8 hodin... Dle video reportů se těšíme a můžeme být snad jen překvapeni.

Routing zahrnuje jen jeden let se starým Airbusem, jinak 789

0 Citovat

Tak jeden přestup, sice poměrně dlouhý, není tak hrozný, když ho člověk tráví v salonku pro C pasažéry. I když samozřejmě bez skleničky vína nebo něčeho ostřejšího to bude sakra dlouhé, ale asi se to dá vyřešit nákupem v Duty Free před odletem z Istanbulu, nebo prací  :-). Spíš jsem měl na mysli, že 2 stopy do BKK z Istanbulu nejsou nic moc, obzvláště když musíš uprostřed noci rozepsaný se rychle přesunout. Když k tomu připočítám ještě nutnost přískoku do IST, tak se mi to nejeví jako dobrý nápad. Na druhou stranu, jak jsem psal, přes vánoce je to dá se říct velmi pěkná cena a když připočtu cenu přískoku z Prahy, tak to vyjde stejně jako Eco z Prahy s jedním stopem ve Vídni v těch termínech. Takže pro někoho, kdo si chce užít C aspoň v jednom směru a chce do Thajska přes vánoce je to určitě fajn možnost.

Taky jsem se díval včera na video reporty a všude bylo zmíněno, že si Saudi s čistotou moc hlavu nelámou a zajit na hajzlík na letišti je dobrodrůžo. Tak pak dej vědět, jak to vypadalo. Snad to v saloncích bude  lepší :-)))) 

1 Citovat

Přestup v Rijádu proběhl na terminálu 2, kde bylo všechno v cajku, záchody nevyjímaje, čistší než na polských letištích. Tím, že jsou jejich toalety vybaveny bidetovými sprškami, tak se dají udržovat relativně čisté. Sprška byla dokonce i u pisoáru, což jsem ještě nikdy neviděl. 

0 Citovat

Co se týká upgrade z Y do C, tak ve správě rezervace klasický Plusupgrade s minimálním příhozem 389 USD na každý segment. 

0 Citovat

Píšeš za každý segment. Takže si připlatiš za C IST-BKK s přestupem v Rijádu 2x 389 dolarů.To není zrovna málo. Čekal bych trochu lepší naceněni. Ty zachody jsem asi četl o Džiddě.;-) 

0 Citovat

Defacto se jedná o jeden segment, byť je tam technický stop v RUH. Upgrade je samozřejmě brán za celek IST-BKK

0 Citovat

Jsem si říkal, že je to nějak moc :-)

0 Citovat

Routing stále dostupný, ale zatím jen do října kvůli Athénám...

https://letenky.cestujlevne.com/...2022-10-19

 


snimek-obrazovky-2022-08-01-v-18-46-47.png

0
11 reakcí