Ahoj, hledáme letenky na cca 3-4 týdny do Mexika v průběhu prosince případně prosinec/leden. Co jsme koukali, letenky se dají sehnat za cca 20 tisíc (většinou bez zavazadla, to je za doplatek). Dlouho nebyla na Mexiko žádná akce, myslíte, že lze v průběhu srpna očekávat, že by se něco objevilo? Potřebovali bychom to naplánovat a letenky pořídit ideálně do konce srpna, ať víme, že si máme na co šetřit dovolenou... :)  .

Mexiko prosinec/leden

Založil ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahoj, hledáme letenky na cca 3-4 týdny do Mexika v průběhu prosince případně prosinec/leden. Co jsme koukali, letenky se dají sehnat za cca 20 tisíc (většinou bez zavazadla, to je za doplatek). Dlouho nebyla na Mexiko žádná akce, myslíte, že lze v průběhu srpna očekávat, že by se něco objevilo? Potřebovali bychom to naplánovat a letenky pořídit ideálně do konce srpna, ať víme, že si máme na co šetřit dovolenou... :)

0

Letenky do Mexika jsou v akci z Evropy prakticky pořád, nejlevněji Cancún a CDMX. Přelom roku je nejdražší. 

0 Citovat

Sue Ellen Ewing napsal(a):

Letenky do Mexika jsou v akci z Evropy prakticky pořád, nejlevněji Cancún a CDMX. Přelom roku je nejdražší. 

Na cestujlevne je poslední akce z ledna (business z června nepočítám). Měla bys kdyžtak nějaký tip kde ty akce z Evropy lovit? Odlet z Německa, Rakouska či Polska bychom asi zkousli. Díky!

0 Citovat

secretflying.com, flightor, fly4free, google letenky pro vyhledavani v kalendari. Pokud nevadi dlouhy prolet a 2 prestupy (vse na jedne letence samozrejme) tak za 13,5k treba - https://www.google.com/travel/fl...RLCfY4DCy5. S baglem a rychluymi prolety 16,5k s KLM. Jiste najdes jeste levnejsi, jen jsem rychle mrknul, protoze ta dvacka za eco basic se mi zdala nejaka prestrelena


screenshot-2022-08-03-at-09-32-26-klm-royal-dutch-airlines.png

0 Citovat

Vídeň - Cancun s Air Canada, do 20k czk s odbaveným od listopadu do jara se v pohodě vlezeš.

0 Citovat

Aktuálně Belize City za 12k z Německa s United - do Mexika je to asi 140 km autobusem. 

0 Citovat

to už je možná lepší z Belize City někam dolů směr Placencia

0 Citovat

Záleží co kdo chce - tam je to opravdu venkov. já jela z Punta Gorda rychlým člunem do Puerto Barrios, jinak kdo chce Guatemalu, tak ta je za 11k také z Německa.

Ale tazatel hledá Mexiko.

0 Citovat

Zpateční z Vidně do Cankunu (s 32 kg zavazadla) za 12 000  s jedním  2h.mězipřistaním  v Montrealu na daty10.12-11.01 nebo 26.11-12.12. Najdete v Skyscanneru. Ja kupovala letenky před měsícem 26.11-05.12 za 11000.

0
8 reakcí