Všichni asi víte, že dodatečné dokoupení 20kg zavazadla u Ryanair je bohužel výrazně dražší než při nákupu letenky (to už tak Ryanair má dlouho, nic nového..) Nicméně, já to u jedné rezervace potřebuju, ačkoliv u nové letenky chtějí 26€, za přidání do existující rezervace chtějí 50€  :o  :(  Nicméně, v rezervaci jde přidat také položka "sportovní vybavení", kde lze zvolit specifikaci "jiné/other" s tím, že to může vážit až 20kg. A cena je někde mezi, 35€. Při koupi letenky je to dražší, než klasické 20kg zavazadlo, ale dodatečně to už nezdražuje, takže při dokoupení je to levnější. Reálně potřebujeme převést slepenec dvou batohů zabalený do folie, s hromadou stanů, tyček, kotlíků, karimatek, trekových hůlek a jiného outdoorového vybavení. (takže při troše fantazie.. to vlastně sportovní vybavení je).  Máte někde zkušenost s tímto typem zavazadla, zda je ok to dokoupit místo klasického 20kg odbaveného a normálně nám tak vezmou k přepravě 20kg kus, nebo s tím můžou nějak prudit? Letěli jste s tím někdo tak? Díky!  .

Ryanair - sportovní vybavení nebo odbavené zavazadlo?

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

0 reakcí

Všichni asi víte, že dodatečné dokoupení 20kg zavazadla u Ryanair je bohužel výrazně dražší než při nákupu letenky (to už tak Ryanair má dlouho, nic nového..)

Nicméně, já to u jedné rezervace potřebuju, ačkoliv u nové letenky chtějí 26€, za přidání do existující rezervace chtějí 50€  :o  :( 

Nicméně, v rezervaci jde přidat také položka "sportovní vybavení", kde lze zvolit specifikaci "jiné/other" s tím, že to může vážit až 20kg. A cena je někde mezi, 35€. Při koupi letenky je to dražší, než klasické 20kg zavazadlo, ale dodatečně to už nezdražuje, takže při dokoupení je to levnější.

Reálně potřebujeme převést slepenec dvou batohů zabalený do folie, s hromadou stanů, tyček, kotlíků, karimatek, trekových hůlek a jiného outdoorového vybavení. (takže při troše fantazie.. to vlastně sportovní vybavení je). 

Máte někde zkušenost s tímto typem zavazadla, zda je ok to dokoupit místo klasického 20kg odbaveného a normálně nám tak vezmou k přepravě 20kg kus, nebo s tím můžou nějak prudit? Letěli jste s tím někdo tak?
Díky!

0
0 reakcí