Ahoj,potrebovala bych radu. Letime na Floridu v listopadu 2022. Rozhodli jsme se , ze vezmeme synovce, ktery ma ted tezke obdobi at si s nama uzije teplo atd. Jenze je mu 9 let a nevime jak dokoupit jeho letenku bez silenych poplatku. Letime tam z Finnair a zpet s Ameriacan Airlines. Oba lety jsou z Madridu. Ryan Viden - Madrid-Viden . Tak nevim , jestli zklamat kluka, nebo resit poplatky a jake? Dekuji moc :-)  .

Dítě

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

6 reakcí

Ahoj,potrebovala bych radu. Letime na Floridu v listopadu 2022. Rozhodli jsme se , ze vezmeme synovce, ktery ma ted tezke obdobi at si s nama uzije teplo atd. Jenze je mu 9 let a nevime jak dokoupit jeho letenku bez silenych poplatku. Letime tam z Finnair a zpet s Ameriacan Airlines. Oba lety jsou z Madridu. Ryan Viden - Madrid-Viden . Tak nevim , jestli zklamat kluka, nebo resit poplatky a jake? Dekuji moc :-)

0

Předpokládám, že základem bude souhlas jeho rodičů, zbytek by měl být klasický letenka pro dítě. 

0 Citovat

Ohledne koupe letenky (nevim, od kolika let lze koupit samostatne) kontaktovat prodejce ci aerolinku.

 

 

0 Citovat

O jakých "poplatcích" mluvíte? Devítileté dítě platí 90% ceny standardní letenky a pokud vy už letenky koupené máte, pak vám nezbývá nic jiného, než pro něj dokupovat letenku dle vašeho itineráře a dle aktuální ceny.

1 Citovat

Tak asi to bude muset být pod jednou rezervací, takže asi poplatek za call centrum. Jinak nevím, proč by za dítě měla být nějaká přirážka.

0 Citovat

Dekuji za info, je mi jasne, ze za dite vzdy platime stejne :-) Ale chceme koupit letenku pro nej az ted , kdy my uz letenky davno mame. Finnair nam vysel vstric a propojili nase letenky ,ale Ryan moc nespoupracuje :-) Tak budu zkouset dal. Kazdopadne jednalo se mi jen o postup - dokoupeni letenky pro dite pozdeji a propojeni s drive zakoupenymi letenkami pro dospeleho. Hezky den ...

 

0 Citovat

Ryanair bude spolupracovat taky, ale bude to za poplatek. Tedy pokud ty letenky nemáte koupené přes někoho jiného. Pak to může být obtížné.

0
6 reakcí