Čaute, croatia airlines nám zrušila let Záhřeb - Frankfurt - Toronto - Lima a zpět. Napsali nám z pelikána e-mail viz níže. S croatia airlines jsme měli letět jenom ze Záhřebu do Frankfurtu, dále pak už vše s Air Canada. Návrat je pak přímo z Toronta do Vídně s Air Canada, takže opravdu jediný let s chorvaty je ten první. Myslíte, že se dá nějak domluvit, že bychom nastoupili až ve Frankfurtu a jinak by se jelo dál beze změn? Instinkt mi říká, že když se zruší část cesty, tak se to pak zruší úplně celý, ale radši se ptám. Za každou odpověď díky.    .

Zrušení letenek do Peru ze Záhřebu/návrat do Vídně (leden/únor)

Založila ve fóru Letecké společnosti

1 reakce

Čaute,

croatia airlines nám zrušila let Záhřeb - Frankfurt - Toronto - Lima a zpět. Napsali nám z pelikána e-mail viz níže. S croatia airlines jsme měli letět jenom ze Záhřebu do Frankfurtu, dále pak už vše s Air Canada. Návrat je pak přímo z Toronta do Vídně s Air Canada, takže opravdu jediný let s chorvaty je ten první. Myslíte, že se dá nějak domluvit, že bychom nastoupili až ve Frankfurtu a jinak by se jelo dál beze změn? Instinkt mi říká, že když se zruší část cesty, tak se to pak zruší úplně celý, ale radši se ptám. Za každou odpověď díky.
 

0

Toto musíš řešit u toho, kde jsi to koupil. Čili s Pelikánem. První operující dopravce obvykle předurčuje kódy všech ostatních letů a primárně se to řeší v jeho síti a s jeho partnery. Nicméně to nemusí být univerzální pravidlo. 

Takže volat Pelikánovi. Před hovorem si nastudovat, jaké alternativní možnosti poskytují webovky Croatia Airlines. V tomhle směru nemusíte řešit cenu, ale hledejte náhradní lety, co byste chtěli. S nimi pak vyrukovat na Pelikána.

2
1 reakce