Hledám ve vyhledávačích přívětivou cenu za letenku do Tokia, nejlépe v období kvetoucích sakur (cca konec března - do půli dubna). Chtěl bych cca na 14 dní. Prozatím mi vychází nejlépe odlety z Vídně s EVA AIR s přestupem na Taiwanu v economy za cca 20.000Kč. Zkoušel jsem odlet: Norimberk, Berlín, Prahu (přes Curych a Varšavu), Mnichov i Frankfurt. Vše mi vyšlo dráž 🙈 Je nějaká šance sehnat let na 03-04/2023 do Tokia levněji? Vyplatí se čekat nebo už to koupit? Děkuji  .

Japonsko (Tokio) 2023

Založil ve fóru Hledám letenku

Viděl jsem 2 zápasy a jediný kdo neměl roušky byli Češi 😁

Proky napsal(a):

Kdo se díval na zápasy našeho baseballového týmu v Tokiu na probíhajícím World Baseball Classic, tak viděl, že prakticky všichni v publiku měli nasazené roušky. Viz fotka 

0 Citovat

Sensõ-ji 02/2023


img-20230219-wa0083.jpg
screenshot-20230320-103158-gallery.jpg

0 Citovat

Tokio a Arakurayama Sengen park 02/2023


screenshot-20230320-104812-gallery.jpg
screenshot-20230320-104842-gallery.jpg
screenshot-20230320-104852-gallery.jpg
screenshot-20230320-104817-gallery.jpg

0 Citovat

@cestovatelx Při příletu do JP jste měli tu jejich aplikaci "visit Japan" a šli jste fast trackem nebo jste to neřešili? Zajímá mě hlavně, jak dlouho tahle priletova procedura zabere. Díky 

0 Citovat

@puketapu ..... Letiště NRT..... Ano, měli jsme Visit Japan a vygenerované 3ks QR kódů na osobu - imigrační, karantenní (zdravotní), celní. Jde to docela rychle. Mají tam spoustů "asistentů", co vás budou posunovat dál správným směrem 🙂 Mají tam i průchod chodbou s namířenou termovizí u PC, kde se snaží zachytit cestující s teplotou. Otisk prstu, foto obličeje, nálepka do pasu, skenování pasu.... atd.

 

1 Citovat

Nazdar cestovatelia, tak sa pridam k teme Tokio 2023. Niekedy 10-11mesiac 2023 chcem ist  s dcerami do Tokia. Pozeram ceny leteniek uz par mesiacov a postupne ich ceny rastu. Tak neviem, ci kupit letenky uz teraz, alebo je sanca, ze ceny pojdu este dole. Dostalo sa ku mne neoverene info, ze tento rok je na japonsko menej leteniek, vdaka covidu a opatreniam ktore boli v jpn. Vopred dakujem za vsetky odpovede

0 Citovat

Letenky boli po veľmi veľmi dlhej dobe v akcii cca pred mesiacom (predtým 700-900€) https://www.fly4free.com/flight-...-from-e372, stále vyzerá že nejaké termíny sú tak skús pozrieť, ale treba dávať pozor aj na covid pravidlá keďže je to cez Čínu. Históriu akcií si vieš pozrieť tu https://www.flightor.com/filter/...e/japan/*/

0 Citovat

Tuto akciu som zaregistroval, ale vsetko do Tokia bolo na leto. Tak mi ostava iba dufat, ze este nieco v zlave bude 🙂

0 Citovat

[quote="lma"]

Njn Japanese people, I was in Japan 2 times before covid and I was fascinated by it there and I would easily go to the third one, but with a rag on my mouth, really no .. https://gbfmapps.com/gbwhatsapp-apk/

and for interest - how many tourists were there?

[/citation]

where did you go in japan what is there worth exploring? I'm thinking of going to Hokkaido in June. Wait for me hot spring, I'm coming.

0 Citovat

gbappssn napsal(a):

GBWhatsApp APK Latest Version 2023

Many people use WhatsApp to send videos, photos, and audio. GBWhatsApp Apk is available for download to add additional features to WhatsApp.

Developers can customize WhatsApp's official WhatsApp to add new features such as hiding double ticks, changing themes, setting online status, using WhatsApp APK accounts, and more. You don't need to pay anything for the app to provide extra privacy.

https://gbappss.net/

You should use it if you haven't already. You don't have to worry about how to download and install it on your device. I'll guide you through the download and installation process.

GBWhatsApp APK

There are many apps on the market, including Instagram, Twitter and Facebook. WhatsApp is extremely popular because of its features. But, there's an App of WhatsApp that offers additional features. It's a great app and offers advanced features.

GBWhatsApp , the earliest App copy for Whatsapp Plus APK that has been updated regularly up to today, is called OGWhatsApp. This is a more customized version of WhatsApp. Whatsapp Plus is similar to OGWhatsApp but has many more boosted functions. If you wish to install gbwhatsapp download, you don't need to uninstall WhatsApp. GBWhatsApp is a great app. You can read more about it below.

 

"Thanks for sharing! These sites are wonderful and offer valuable resources. It's always great to find such helpful resources online." My favorite messenger is JTWhatsApp. I especially appreciate several aspects of this messaging system.   https://jtwa.dev/

0 Citovat

CestovatelX napsal(a):

Stav k 28.11.2022 a některé základní podmínky pro vstup do JPN

Podmínky pro uznání očkovací látky CV-19 a certifikátu o očkování CV-19 jakéhokoli cestovatele do JPN:

https://www.mhlw.go.jp/content/000997373.pdf

Aktuálně je nutné vyplnit Příjezdový formulář před odletem do JPN (pro Ministerstvo zdravotnictví JPN), cestovatel získá "karantenní" QR kód. (Pokud se rozhodnete vyplnit "Fast Track" na Visit Japan, pak je Příjezdový formulář vč. QR kódu jeho součástí):

https://jtwhats.app/

Je doporučená (nepovinná) registrace cestovatele před příletem "Fast Track" na webu Visit Japan pro usnadnění procesu kontroly na letišti v JPN, cestovatel získá dva QR kódy - karantenní (příjezdový formulář) a imigrační:

https://vjw-lp.digital.go.jp/en/

 

 

 

Thank you so much for the useful links. It really helps me alot...

 

Thanks.,!

0 Citovat

puketapu napsal(a):

Viděl jsem 2 zápasy a jediný kdo neměl roušky byli Češi 😁[citace="Proky"]

Kdo se díval na zápasy našeho baseballového týmu v Tokiu na probíhajícím World Baseball Classic, tak viděl, že prakticky všichni v publiku měli nasazené roušky. Viz fotka 

[/citace]

0 Citovat

Efficiency meets precision with our price calculator tool, providing instant and accurate estimates for your financial planning needs. Simplify decision-making and budgeting with our intuitive tool, tailored to your specific requirements.

https://calculatoruniverse.com/p...alculator/

 

0