Přestup USA

Založil(a) před 4 lety sezzon111 ve fóru Letiště

31 reakcí

Aktuální zkušenost z JFK, na imigračním jsme stáli v pátek v poledne hodinu a půl, prozřetelně jsem dal další let až na sobotu ráno😂

0 Citovat

Máš rozum :-)

0 Citovat

Dobrý večer, můžu se zeptat, 

reaguji na přestup a kufry. Letím Mnichov - San Diego (s přestupem v Atlantě) - letím Deltou na jedné letence. Nemusím tedy vyzvedávat kufr? letí až do San Diega? 

Děkuji za Vaši reakci :)

nik

Lord Pitzbudka napsal(a):

Kufry vas zajimaji. Kufr si pri priletu musite vyzvednout, projit celnici, a zase odevzdat (pokud uz tedy Delta nema prime odbaveni kufru i na JFK, Naposled jsem zaregistroval, ze to maj jen v ATL).

V USA nic jako international-international není. Nemaji tranzitní čast letište, a i pri prestupu “intwrnational”-“international” vstupujete plnohodnotne na uzemi usa.

0 Citovat

Nikoli. Ve vašem případě kufr určtiě vyzvedávat a znovu "odevzdávat" budete na prvním americkém letišti (ve vašem případě tedy v ATL).

Ta možnost přímého odbavení se u Delty týkala případů, kdy v USA přestupujete z mezinárodního na mezinárodní let.

0 Citovat

Rozumím, tak s tím praktický počítám, jen jsem si říkala, že by byla nějaká novinka. Na cestě zpět, kdy to bude San Francisco - Seatle - Mnichov 

tam už poletí napřímo do Mnichova, však? 

Omlouvám se, pokud jsou to pitomé otázky :

0 Citovat

Ano, na cestě zpět už poletí napřímo :)

0 Citovat

Děkujuuu!! :)

0
31 reakcí