Ahojte Mate niekto nejake typy na parkovanie vo Viedni ? Do nedavna ked som mal ,,zajazdy,, na kratsiu dobu som parkoval u http://www.mazur-parken.at/ ... kde to vyslo ohodne lacnejsie ako na parkoviskach priamo pred terminalom a jazdi odtial free shuttle bus ale na 3 tyzdne to uz take vyhodne nieje Dik M. EDIT - DETAILNE INFO O MOZNOSTIACH PARKOVANIA ZADARMO  .

Letisko Wien (VIE) - Schwechat - parkovanie

Založil ve fóru Letiště

Jani neblbni. 😂😀

0 Citovat

A to je este len utorok :)

0 Citovat

Jedno je jisté. Parktiger se mi přestává líbit. Budu muset manželce nějak politicky vysvětlit, že Leopoldau je nejlepší volba :-)

3 Citovat

@Niemandos

Reakce na: Jani neblbni. 😂😀 

Já vím, že je to blbost, ale napadlo mě to, když jsem viděla toho blbce, který zaparkoval na poslední místo bez zaplacení a bez rezervace a po něm tam bezradně kroužilo jiné auto. Takže jsem byla naštvaná a říkala si, jestli se někdo nenaštval taky.

Ale samozřejmě máš pravdu, je to přitažené za vlasy. Tak to určitě nebylo a někdo prostě kradl.

0 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

Jedno je jisté. Parktiger se mi přestává líbit. Budu muset manželce nějak politicky vysvětlit, že Leopoldau je nejlepší volba :-)

Přesně tak. Můj muž už souhlasí a to se mu to taky původně nelíbilo, ale po této zkušenosti jedeme příště na Leopoldau. Snad tam nikdy nebude plno. To by byl jediný zádrhel.

0 Citovat

Tak Parktiger je plně obsazený dlouhodobě. Přece jen to je jedna z nejlevnějších možností parkingu u letiště, tak by opak byl divný.Nezažil jsem tam nikdy, že by tam bylo nějak volno. Ono i na Mazuru se člověk většinou projde než dorazí k zastávce. Ale pořád to není taková štreka, jako když parkuješ na C a to za dvoj až trojnásobnou cenu.

 

0 Citovat

Jen ze zvědavosti, když to tu tak čtu, jak se na to parkoviště vjíždí, že se tam dá vjet i bez rezervace a platby předem, která je ale povinná?

Jestli je tam volný vjezd, tak tam nechám auto 3 týdny, ale zaplacené parkování budu mít jen na poslední 3 dny. Takže ven se dostanu a dva a půl týdne budu parkovat zadara? Jak toto řeší? 😁

0 Citovat

Vjíždí se tam otevřenou bránou, kde nikdo není. Asi kontrolují parkování průběžně dle SPZ. Výjezd je zase tou samou bránou. Kontrola žádná ani u vjezdu ani u výjezdu.

0 Citovat

Fotky aut bez kol jsem viděl. Ale to zdržení může být zásadní. Možná  jak už jsem psal závora, QR kód na rezervaci apod.  Při rezervaci zadavam všechny údaje, mají je v databázi, tedy ví jestli jsem zaplatil, jakou mám SPZ atd. Takže by to  nemuseli po mě znovu chtít všechno na místě, když nejvíc spěchám...

0 Citovat

Jak jsem psal už výše, Leopoldau není dobrá volba pro brzké ranní odlety. A kdyby tam bylo úplně plno, taky by to bylo zajímavé... Takže Leopoldau ano, ale má taky nějaká omezení a nějaké nevýhody.

0