Ahoj,hledám nějakou letenku na Bali přes letní prázdniny 2023 s 1 přestupem za normální cenu a nic nemůžu najít,podíval by se na to někdo? Předem děkuji  .

Bali 2023 léto

Založil ve fóru Hledám letenku

18 reakcí

Ahoj,hledám nějakou letenku na Bali přes letní prázdniny 2023 s 1 přestupem za normální cenu a nic nemůžu najít,podíval by se na to někdo?

Předem děkuji

0

UTFG

6 Citovat

Ahoj, taky hledám letenky na Bali na přelom března a dubna. Teď nabízí Qatar v rámci Black Friday letenky s odletem z Prahy asi od 21 tis. s jedním přestupem. Nevím, jestli čekat ještě na něco levnějšího. Může někdo poradit?

0 Citovat

Ahoj Leni, 21 z Prahy je to fajn cena. Nasla jsem 17 z Budapeste (Luft+Singapore airlines pres studentagency na kveten) a jinak je vsechno 25+

0 Citovat

Ja by som hľadal niečo do Kuala Lumpur (asi Turkish...) a potom nezávisle nejakú nízkonákladovku KUL - Bali.

0 Citovat

Já bych teda brala ten Qatar z Phy za 21.

Kombinace samostatných letenek může být sice (možná) levnější (někdy ano a někdy ne), ale je rozhodně rizikovější, když jednu část cesty zruší nebo se zpozdí a není to na jedné letence, tak je problém a člověk nakonec utratí mnohem více a ještě má nervy v háji. Trochu to řeší velký odstup v letech, třeba přes noc, ale zrušení letu to nevyřeší. To pak jedině nekupovat economy, ale flexi, ale to už je zase dost drahé.

Qatar je skvělá letecká společnost a letenky jsou teď všude šíleně drahé, takže ta jejich nabídka jen s jedním přestupem za 21K z Phy je dobrá.

0 Citovat

Díky, taky se přikloním spíše ke Qataru a taky kvůli lepšímu rozložení délky letu. Poslední dobou se na Bali akční letenky moc nevyskytují, tak asi nemá cenu dlouho čekat.

0 Citovat

Zrovna SQ bylo nedávno v akci okolo 15k z Prahy.

0 Citovat

Z KUL leta toho tolik, ze nizkonakladovka jako priskok neni zadny problem.

2 Citovat

Porad ale let PRG/VIE- KUL za 15, Kuala- Bali i s nizkonakladovkou cca 3.5, plus zavazadlo alespon tisicovka a mate skoro stejnou cenu jako s Qatarem.

1 Citovat

Tak zrovna ta nizkonakladovka se da koupit za min, pockat na akci.

0 Citovat

Zdravím. Rád bych navázal na tuhle diskuzi, ale s termínem září/říjen. Léta rozmazlování cenami letenek pod 10 tisíc všude možně, mi aktuálně dost ovlivňují rozhodovací schopnost i po rozsáhlejším průzkumu. Mám ještě voucher, takže relativně schůdný spoj, který se mi podařilo najít, byl VIE-AUH-KUL-DPS s Etihad/Malaysia Airlines (poslední přelet). Přestupy jsou relativně rychlé (2 - 4 hodiny). Letí nás 6+2, takže samozřejmě preferuji spíš co nejrychlejší lety, ale cenově to vycházelo na 16 800,- za dospělého bez sedadel. To mi na dnešní dobu přišlo jako dobrá cena s takto kvalitní aerolinkou. Vyplatí se počkat? Dá se očekávat, že bychom tu měli příští rok letenky v cenové relaci 10k+? Moc díky za názor.

0 Citovat

Zkusím ještě jednou posunout nahoru, kdyby se našla nějaká dobrá duše s názorem na můj poslední příspěvek. Díky 

0 Citovat

Já bych počkal. Pokud to zdraží tak max o 2 000 a kdyžtak to koupíš v březnu, dubnu, květnu... Buď za 16 nebo za 18... Do té doby bych vyčkával... Klesnout to určitě může. Ušetřit můžeš taky jiným routingem např. do BKK, KUL, SIN a potom dokoupit přelet. Teď byl KUL z Zurichu za 400 EUR

0 Citovat

Teď je zase se Saudií Bangkok za 9 tisíc , ale chce to teda asi neváhat a koupit, no. Ve větší skupině ušetříte ranec.

0 Citovat

Ta akce se Saudíí je skvělá. Bohužel pro naši skupinu typově nevyhovující (dvě roční děti). Letět sám, tak už je to koupené. Každopádně moc díky za postřehy!

0 Citovat

Tak pokud jste hodně nároční na délku přestupů atp. tak pak je prostě potřeba si připlatit. 

0 Citovat

Teď je ještě otázka, dokdy jsou vaše vouchery platné a u kterých aerolinek je můžete uplatnit. O mnoho lepší ceny už být nemusí. 

Záleží na tom, jestli současné vyšponované ceny jsou jen dočasným extrémem nebo novou normou. To ukáže jen čas.

0 Citovat

Rozumím. Vouchery jsou pro obecné použití pres studentagency agregátor. Platnost konec ledna. Nicmene neni nutne ho pouzit na tuto cestu. Cena 17 tisic po sleve mi prisla solidni, vzhledem k Etihadu. Urcite nejedeme na krev. Cestovani s batuzkem uz je s detmi nerealne, ale rozhodovat se mezi letenkou za 17 nebo 12 uz je rozdil. Nejspis to vezmu. Diky

0
18 reakcí