Lounges & Salas VIP worldwide
Tam chodí i spousta zahraničních návštěvníků a držitelů všech možných oprávnění a statusů. Problém je, že kapacita minimálně na T2 už nedostačuje a neumí si to tam ani efektivně zorganizovat.
Salonky nabízejí to samé a někde je prázdno a jiné jsou přecpané.
By mě zajímalo, jestli by s ohledem na kultivovanost projevu považoval Nuny za přeposílače i jistého A.B., kdyby ho potkal v salonku. 🤣
preposilacove, nepreposilacove, ale faktem je, ze inflace vstupu tady je - a obrovska.
(a neni to jen problem prahy, ale tak nejak globalne)
Lidé bohatnou, salonky jsou většinou přecpané i v zahraničí, ale v PRG na T2 jsou ty problémy s omezeným vstupem minimálně rok, je to tam tak 50/50.
Jestli to takhle půjdu dál, budu si muset cestou na letiště kupovat balené panáky...
"Docela by mě zajímalo, jak poznáš přeposílače v salónku? Zdá se mi, že 60.000 Kč měsíčně, obzvlášť jestli to může chodit i ičařům, není nijak moc. Schopnost vydělat peníze, ale nemusí jít ruku v ruce s kultivovaností projevu. Kromě toho i např. cca pouhých 100.000 klientů umí zacpat salónek v jakoukoliv denní dobu."
To je úplně jednoduchý. Jedinými osobami, hodnými vstupu do lounge, jsou tady picbudka, cali, nuny, niemandos, eremi a padrino, možná ještě záplava, když neni zrovna rozladěnej. Ideálně na cinklej PP gratis, uvítání slavobránou by taky neškodilo.
Ostatní jsou póvl, plevy (to je novinka), přeposílači a podobně. Kolik vydělávaj, je pro chování v loungi úplně jedno, to je jen taková berlička, aby si místní "elita" mohla zvedat sebevědomí a plácat se po ramenou :-)
Měli by podávat hned u vchodu welcome drink, pořádnej lomcovák, aby se člověk dal rychle do kupy z toho čekání ve frontě na vstup.
A Brumáku, neuvažoval jsi o dalším (nuceném) přemístění?
tbu napsal(a):Nemusíš tam padrino chodit, kup si housku se salámem v Albertu a máš to bez fronty :-)
To jako mám přeposílat zbytečně? A nejde jen o jídlo, hlad je hlavně převlečená žízeň a střízlivou mě do letadla nedostanou.
Byli jste někdo v poslední době v salonku v Kišiněvě? Pročítal jsem recenze a prý před několika měsíci změnil provozovatele a má to být hrůza, navíc bez PP a LK.
Kdyby se někdo zatoulal na business letenku na letiště Sarajevo, tak se nechte pustit do horního patra (Premiér lounge), kam vás odvede obsluha. Dole je příjemný nový salonek (business lounge) s možností na LK a DP. Nahoře je klid, terasa a odvedou vás až k letadlu ;) Jídlo nic moc (nějaká bageta, šunka/sýr, polévka), alkohol prémiový a něco vám i namíchají.
Ahoj, máte zkušenosti se salónky ve Frankfurtu s LK/DP? Poletím posledním letem s LH do Prahy. To letí z T1 a tam je LuxxLounge v landside (to mi nevadí, pojedu z centra), ale hodnocení má docela bídné. Na T2 jsou 3 salónky, která mají o fous lepší hodnocení - koukám po Air France nebo Primeclass. Letištním vláčkem v airside to vypadá v pohodě dosažitelné, výhodu tam vidím, že už budu za security. Dává aspoň jeden z nich větší smysl než ten Luxx?
Ano, Skytrainem to jde, jak píšeš, jen to zabere dost času. Každý z nich je lepší než Luxx. Jestli jedeš ze města, občerstvil bych se tam;-)
Díky! Pojedu z města, už mám vyhlídnuté jedno místo na večeři. Jen to bude návrat po tří denním hiku v Hesensku a budu docela rád, když konečně dojdu na letiště a tam s sebou plácnu na slušné místo. Zkusím něco na dvojce.
Určitě doporučuji Primeclass. Jen tedy po cestě zpět na T1 musíš znovu přes security. Zároveň salonek leží na T2 v non schengen, takže tam ještě musíš přes pasovku (když řekneš, že jdeš do salonku tak tě pustí v pohodě). Stejně tak znovu přes pasovku zpět na T1.
Počítej alespoň se 30 minutama - Primeclass -> SkyTrain-> Pasovka -> Security. Plus ty lety do Prahy dost často bývají z těch vzdálených A gatů, takže to ještě může být i celkem kus pěšky. Každopádně LuxxLounge je totální bída, takže určitě ta dlouhá cesta stojí za ten Primeclass.
Nemá někdo zkušenost s Al Safwa salonkem v Doha? Jak dlouho před odletem mě tam pustí? Dalo by se předpokládat, že to vzhledem k povaze salonku asi nikdo řešit nebude, ale potřebuji tam dostat i manželku a nerad bych, aby zůstala před branami.Díky
Nuny napsal(a): Pokud budou banky u nás rozhazovat vstupy i naprostým klientským plevám, tak to bude v Erste vypadat čím dál víc jak v zoo.
Z čeho přesně pramení pocit, že banky u nás rozhazují benefity skrze kreditní karty? U nás v podstatě nemá pro finančně gramotného bělocha smysl platit kreditkou, protože z toho žádný hmatatelný benefit neplyne. Co-brandované kreditky, snad až na jednu výjimku, zcela zmizely, o těch propojených s FFP ani nemluvě.
Co se Erste týče, tak mi přijde, že zásadním problémem je způsob, jakým je pohříchu skromná nabídka jídel prezentována po estetické stránce.