Ahoj, kupuji letenky s Qatar airways do Singapuru a chtěl bych se zeptat jestli to chápu dobře, tak i při nejlevnější letence mám možnost provést jednu změnu, případně do 24hod před odletem zrušit(do 3 dní může být účtován poplatek) nebo voucher? Přikládám i printscreen.   S Qatar airways budu cestovat poprvé a tak si nechám i poradit jestli je něco na co si dát pozor, případně co pozitivního očekávat. V Dauhá máme při cestě tam i zpět pár hodin, tak jsem zvažoval i jejich salonek co nabízí za poplatek.    .

Qatar airways změna letu,zrušení,voucher

Založil ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Ahoj, kupuji letenky s Qatar airways do Singapuru a chtěl bych se zeptat jestli to chápu dobře, tak i při nejlevnější letence mám možnost provést jednu změnu, případně do 24hod před odletem zrušit(do 3 dní může být účtován poplatek) nebo voucher? Přikládám i printscreen.  

S Qatar airways budu cestovat poprvé a tak si nechám i poradit jestli je něco na co si dát pozor, případně co pozitivního očekávat. V Dauhá máme při cestě tam i zpět pár hodin, tak jsem zvažoval i jejich salonek co nabízí za poplatek.

 


qatar.jpg

0

Podľa printscreenu to vyzerá na bezplatné zrušenie do 24 hodín po nákupe letenky. Takúto výhodu dáva(lo) viacero spoločností. Po rozkliknutí "i" čo si mal napísané?

0 Citovat

voucher můžete vyžádat kdykoliv 3 dny před odletem... 1 změna zdarma znamená změna bez extra poplatku. ALE rozdíl v ceně bude účtován což je většinou velká.

1 Citovat

1)Po rozkliknutí "i" je napsáno, že pokud je datum odletu do 3 dnů může být účtován poplatek. Nikde jsem ten poplatek nenašel.

2) Pokud bych tedy nemohl odletět, tak to mohu do 3 dnů bezplatně zrušit a pořádat o voucher?

 

0 Citovat

Co pozitivního očekávat v economy? Nic.

1 Citovat

Já vím, že v economy toho asi nemohu moc očekávat 😃. Spíš mě šlo o  zkušenosti a jestli se vyplatí ten salónek.

0
5 reakcí