Zdravím a předem děkuji za případnou radu!   Jsem momentálně v Peru s sháním se po nějaké rozumné letence zpátky domů do ČR. Odlet mám flexibilní, ale ideálně poslední týden v březnu. V "nejhorším" by se dala i první polovina dubna.   Všechny jednosměrné letenky co jsem našel jsou okolo 20 tis. Kč, což mi přijde opravdu dost drahé.   Nevadil by mi ani přílet do okolních zemí s dobrým spojem do Prahy (Německo, Rakousko, Polsko, Slovensko). Ale ideálně rovnou do ČR.   A abych to trošku zkomplikoval, nemůžu letět přes USA :)   Mockrát díky za pomoc!  .

Letenka Peru - ČR koncem března/začátkem dubna

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Zdravím a předem děkuji za případnou radu!  

Jsem momentálně v Peru s sháním se po nějaké rozumné letence zpátky domů do ČR. Odlet mám flexibilní, ale ideálně poslední týden v březnu. V "nejhorším" by se dala i první polovina dubna.  

Všechny jednosměrné letenky co jsem našel jsou okolo 20 tis. Kč, což mi přijde opravdu dost drahé.  

Nevadil by mi ani přílet do okolních zemí s dobrým spojem do Prahy (Německo, Rakousko, Polsko, Slovensko). Ale ideálně rovnou do ČR.  

A abych to trošku zkomplikoval, nemůžu letět přes USA :)  

Mockrát díky za pomoc!

0

Co se divat na obousmernou?

0 Citovat

Aeromexico, Lima - MEX - Madrid za 9000 kč 19.3. Do Prahy už to nějak dáš s Ryanairem :)

1 Citovat

Zdravím, až do Prahy to bude dražší, ale záleží, jak by se to nakombinovalo - zřejmě by to nebylo s jednou aerolinkou, tudíž by to nebylo na jedné letence, což by mohlo být při takto dlouhé cestě riskantní. Vyloučení USA je taky kapku finanční zrada :-)

Potkala jsem letenky z Limy do Mnichova a Berlína - v obou případech let z Limy do Madridu, poté dál. Do Mnichova s Air Europa, např. termín 23., 27, nebo 28. březen), cena 722, 49 USD, tedy na naše necelých 16K. Do Berlína potom s Iberií (např. 27.3.), trochu dražší za cca 16,5 k.

 

Levnější letenky takhle na rychlo moc nevím, i ty zpáteční vycházejí dost draho. Držím palce při hledání. :-)

0 Citovat

Použijte goolge flights, dejte hledat třeba letebnku lima - evropa ... a můžete si vybírat destinace v celé evropě.

Holt, je to už na poslední chvíli, to už levné nebude .)

Levné jsou do španělska , za 16 jsou tam Frankfurt / Mnichov.

0 Citovat

Jak píše Fridgy výše, do toho Madridu - pokud nebudete mít zpoždění, tak 20. odlétá Ryan přímo do Prahy kolem 19:30, cena aktuálně 2 300. Lima - Madrid potom s AeroMexico 9 230 Czk. 

0
5 reakcí