Ahoj, nevíte někdo zda od ledna 2023 kontrolují na vnitrostátních letech zda je člověk očkován případně zda děti byly na testu 3-5 dní po příjezdu do USA ?  na CDC píšou že děti mají vyjímku z očkování, měli by mít test po příletu do USA ale nikde jsem nedohledal jestli se jedná o self test nebo nějaka laboratoř v USA. Případně zda se někam zasílají výsledky z těch testů co provede laboratoř.    .

Kontrolují v USA na vnitrostátních letech očkování nebo test u dětí ?

Založil(a) ve fóru Letiště

2 reakce

Ahoj, nevíte někdo zda od ledna 2023 kontrolují na vnitrostátních letech zda je člověk očkován případně zda děti byly na testu 3-5 dní po příjezdu do USA ?  na CDC píšou že děti mají vyjímku z očkování, měli by mít test po příletu do USA ale nikde jsem nedohledal jestli se jedná o self test nebo nějaka laboratoř v USA. Případně zda se někam zasílají výsledky z těch testů co provede laboratoř.  

0

O víkendu jsme se vraceli přes USA, měli jsme mezinárodní přílet i odlet a jeden vnitrostátní let, nějaké očkování ani v jednom případě nikdo neřešil, nic nechtěli vidět.

0 Citovat

Myslim, ze jsem vam na to uz nekde odpovídal  :) Ten test mohou po tech detech vyberove chtit (na zaklade buhvi ceho). Pokud se vas to bude tykat, vam informace daj po priletu.

Pri vnitrostatnich letech nic nekontroluji.

0
2 reakce