Ahoj, na konci ledna koupen let ESB - MUN na druhou polovinu května. Zaplaceno kartou, platba stržena. Dnes se chci podívat na přesný čas odletu, po přihlášení na stránkách flypgs.com se dozvím, tato rezervace byla zrušena. Mnou ne. V emailu hledám potvrzení a zrušení rezervace a hle, nenalezeno ani jedno. Kde soudruzi udělali chybu? Napsal jsem dotaz na info@flypgs.com, jiný email jsem nedohledal, reakci očekávám bůhvíkdy, pokud vůbec. Do Turecka se mi zatím  volat nechce, páč jsem skrblík. Někdo s podobnou zkušeností, příp. prověřeným emailovým kontaktem, kde reagují? Díky     .

Pegasus Airlines "zmizelá" rezervace

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

11 reakcí

Ahoj, na konci ledna koupen let ESB - MUN na druhou polovinu května. Zaplaceno kartou, platba stržena. Dnes se chci podívat na přesný čas odletu, po přihlášení na stránkách flypgs.com se dozvím, tato rezervace byla zrušena. Mnou ne. V emailu hledám potvrzení a zrušení rezervace a hle, nenalezeno ani jedno. Kde soudruzi udělali chybu? Napsal jsem dotaz na info@flypgs.com, jiný email jsem nedohledal, reakci očekávám bůhvíkdy, pokud vůbec. Do Turecka se mi zatím  volat nechce, páč jsem skrblík. Někdo s podobnou zkušeností, příp. prověřeným emailovým kontaktem, kde reagují?

Díky 

 

0

Byla zrušena rezervace (čili ve smyslu tu rezervaci to vůbec nenajde), nebo byly zrušeny lety? 

0 Citovat

Systém rezervaci najde. V případě přihlášení přes webové stránky "rezervace byla zrušena" u přihlášení z emailu, který přesměrovává do aplikace "lety byly zrušeny, platba vrácena". Což se nevylučuje. Jenom postrádám zaslání info o zrušení letu/rezervace a peníze ...

0 Citovat

Tak peníze snad přijdou .. třeba je to čerstvé.

Ohledně emailu zrušení letů - zažil jsem už u řady renomovaných aerolinek, že změnili / zrušili let a email nepřišel, musel jsem si na to přijít sám, když čas od času chodím rezervace zkontrolovat.

Naposled Air France / Etihad.

Tím je neobhajuju :) . Zlepšit informovanost by měli všici. 

Do spamu jste koukal, že? .)

0 Citovat

Do spamu i hromadné pošty jsem koukal 😉 Mám celkem nalétáno, ale zrušení/změna letu vždycky přišla. Když pominu destinace typu Borneo, apod.

Neinformování pasažéra, nezavání to možnou kompenzací?

0 Citovat

Ne, vskutku nezávání. Kompenzace na žádné informování cestujícího vázané nejsou.

Navíc se nejedná o EU společnost a jedná se o let non-EU -> EU, tudíž se na něj nevztahují kompenzace tak nějak obecně.

2 Citovat

Dotaz na kompenzaci v případě neinformování byl obecný, nemyslel jsem sebe. Já řeším náhradní let, jestli ryze náhodou nejde o chybu systému a to sotva.

0 Citovat

No, je to jednoduché - podívejte se na webu Pegasuse jestli ten let stále mají v leťáku (resp. jestli je na něj možné udělat rezervaci).

Pokud tam let už nenabízí, je dost pravděpodobné, že byl zrušen.

0 Citovat

Kdysi jsem četl komentáře lidí, že se jim tohle u Pegasusu stalo. Tak to vypadá, že na to kašlou nebo jejich systém moc nefunguje.

 

Já mám s nima jenom zkušenost se změnou času letu, kterou oznámili e-mailem. A když se vloni let měl o 30 min zpozdit kvůli vánici, poslali dokonce SMS. 

0 Citovat

Pavel Krcho napsal(a):

No, je to jednoduché - podívejte se na webu Pegasuse jestli ten let stále mají v leťáku (resp. jestli je na něj možné udělat rezervaci).

Pokud tam let už nenabízí, je dost pravděpodobné, že byl zrušen.

To jsem udělal, proto píši sotva. Problém je, že si čas odletu pamatuji mlhavě a letů je denně více 🙂
Každopádně díky za snahu 👍

0 Citovat

Jen tip, kdyby nezbylo nic jiného, než tam zavolat. Já na to používám Skype, nahraju si tam kredit a dá se odtamtud volat za pár centů na všechna telefonní čísla kdekoliv na světě.

0 Citovat

Mejl s potvrzením rezervace, když jste to bookoval , neobsahuje informace o letu? :D 

0
11 reakcí