Ahoj, uz nekolik hodin se snazim najit rozumne letenky do PRG-HKG na konkretni terminy a to Prilet do HK 10.4.  a odlet zpet do Prahy 18.4. vecer/v noci na 19.4. Prilet do HK 10.4.  a odlet zpet do Prahy 20.4. vecer/v noci na 21.4.(zpet muze byt i Shenzhen, Guangzhou) Jsou tam veletrhy, takze je to dost vysroubovane a vim ze zacinam pozde. Nedokazali byste nicmene nekdo poradit, jak se vejit s roumnym routingem(=nebyt na ceste 40+hod) cca do 20k za cloveka v economy?    .

Hong Kong duben 2023

Založil ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Ahoj,

uz nekolik hodin se snazim najit rozumne letenky do PRG-HKG na konkretni terminy a to

Prilet do HK 10.4.  a odlet zpet do Prahy 18.4. vecer/v noci na 19.4.

Prilet do HK 10.4.  a odlet zpet do Prahy 20.4. vecer/v noci na 21.4.(zpet muze byt i Shenzhen, Guangzhou)

Jsou tam veletrhy, takze je to dost vysroubovane a vim ze zacinam pozde. Nedokazali byste nicmene nekdo poradit, jak se vejit s roumnym routingem(=nebyt na ceste 40+hod) cca do 20k za cloveka v economy?

 

0

Ahoj. Našel jsem kombo British Airways a Cathay Pacific.

Odlet 9.4. v 7:00 z PRG, na LHR mezipřistání 4h10m, přistání v HKG 10.4. v 07:00. Zpět 18.4. ve 22:15 z HKG, na LHR stop 2h55m, přílet do PRG 19.4. v 19:45. Cena cca 19tis..

Varianta s návratem 20.4. slibují dokonce za +/- 15tis. ale netflights.com vůbec neznám, takže nevím, co je to za instituci  :-)

 

1 Citovat

Neviete ako je to aktualne s covid "resrikciami" pri vstupe do HKG? HK stranka ( https://www.coronavirus.gov.hk/e...ravel.html ) ako aj stranka Cathay Pacific ( pripajam nizsie prilohu ) sa tvaria ze aktualne uz nic netreba, ale na vacsine "nasich" stranok citam ze treba PCR alebo AG test pred odletom? Dakujem.


xxx-cathey.jpg

0 Citovat

Uznávám, trošku prudící otázka, ale  - čemu věříte víc? oficiálním vládním stránkám Hong Kongu nebo nějakým více-méně fanouškovskýcm stránkám kdesi na internetu?

Pokud oficiální vládní web tvrdí, že nic není potřeba, tak tomu věřte určitě spíš, než když někdo někde (nadsázka) na instáči tvrdí, že potřebujete test.

Je to opravdu tak - test není potřeba. Zdá se, že k té úpravě došlo relativně nedávno (poslední změna v timaticu byla před týdnem, takže je možné, že je to týden stará změna), a holt "naše" stránky si data ještě neupdatly :)

0 Citovat

Od 1.4 bez omezení 

0 Citovat

@Spartak5, diky za potvrdenie.

@Pavel Krcho, rovnako dakujem za potvrdenie. Ako je pravda ze urcite verim vladnym strankam, islo skor o to ci som pripadne neprehliadol nieco "pod ciarou", pripadne nieco "oznacene pod dvoma hviezdickami". A este ma zmiatol aj obchodny partner ktory rozposlal pozvanky s tym, ze meeting uskutocnuju po mesiacoch v HK prave kvoli takmer nulovym kovidovym restrikciam na tomto uzemi a pre vacsinu cestujucich z EU staci iba PCR test pred odletom ( a mail od neho je stary 24 hodin :) ). 

Casova os bola cca nasledovna...pozvanka mailom ( tam zmienovany PCR test ) /  rychlo som v praci presnoril "nase" CZ/SK stranky ( pozeral som aj https://www.mzv.sk/hongkong ale prave tam sa covid neda rozkliknut ) a vsade spomenuty PCR test / pozrel som nejake letenky a jedna bola aj s Cathay / sup na stranku Cathay co pisu ohladom covidu / info o tom ze asi nic netreba / zneistenie... :)

0
5 reakcí