Pátek 5. května 20:50 odlet z Prahy Středa 10. května 17:20 odlet nazpět z Lutonu Na skoro celých 5 dnů v Londýně je potřeba 2 dny dovolené. https://wizzair.com/#/booking/se...1/0/0/null  .

5 dnů v Londýně přes květnový pondělní svátek za 1180 Kč (Wizz club cena, pro nečleny 1658 Kč)

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

Pátek 5. května 20:50 odlet z Prahy
Středa 10. května 17:20 odlet nazpět z Lutonu

Na skoro celých 5 dnů v Londýně je potřeba 2 dny dovolené.

https://wizzair.com/#/booking/se...1/0/0/null


l.png

1

To je pěkný ;) 

0 Citovat

Mně by tam asi jeblo z těch davů na korunovaci, ale na druhou stranu, když to někdo třeba touží vidět, tak je to jedinečná příležitost.

1 Citovat

No ono taky nejde jen o letenky, 5 dni v Londyne nas vyjde stejne jako 14 nekde na Madeire.

2 Citovat

No, tady by to chtělo zkontrolovat dostupnost ubytování před zabookováním. Něco mi říká, že na korunovaci tam budou mít v hotelech dost plno a draho.

2 Citovat

Dan _S napsal(a):

Tohle byl tip pro někoho, kdo se snaží šetřit dovolenou a využít státní volno, které navazuje na víkend.

Dane, jasny a diky za tip na statni svatek. Ja jsem si jen na to vzpomnela, protoze se chci letos podivat do Londyna a jako prvni vec jsem uz na podzim patrala, kdy bude korunovace, prave z duvodu, abych se tomu urcite vyhnula, protoze predpokladam davy lidi, plny a drahy ubytovani a zavreny nektery pamatky atd. Tak jsem na to jen chtela upozornit, kdyby to mel nekdo stejne jako ja. Vsude se radsi snazim vyhnout terminu takovych hromadnych akci lakajicich davy mistnich i turistu, pokud se to da nejak predem zjistit. Ale je mi jasny, ze naopak nekdo presne tohle vyhledava a pro nej je to pak super tip na levnou letenku.

2 Citovat

Mam tento termin booknuty s EasyJetem od lonskeho srpna. Potreboval jsem nejak utratit predcovidove Emirates mile pred expiraci a Londyn jsem si chtel prohlednout.

Tehdy byla jeste Alzbeta II. nazivu. Pekne jsme to trefili na korunovaci. No co, asi to bude masakr, ale zaroven i zazitek. Neco bude zavrene, davy vsude, ale zase nejaky ty laser show atd asi budou stat za to.

0
6 reakcí