Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo tip jak minimalizovat riziko, aby se mi ztratila zavazadla. Můj let je Mnichov-Madrid ( 10 hodin přestup a další den odlet ) -Kolumbie . Mám dvě zavazadla, a hodně by mi to narušilo plány. Četla jsem recenze a docela se tam ztráta zavazadel opakovala. Je lepší odbavit zavazadla v Mnichově až do cílové destinace nebo je vyzvednout a pak zase odbavit v Madridu?  Moc děkuji!   .

Air Europa

Založila ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo tip jak minimalizovat riziko, aby se mi ztratila zavazadla. Můj let je Mnichov-Madrid ( 10 hodin přestup a další den odlet ) -Kolumbie .

Mám dvě zavazadla, a hodně by mi to narušilo plány. Četla jsem recenze a docela se tam ztráta zavazadel opakovala. Je lepší odbavit zavazadla v Mnichově až do cílové destinace nebo je vyzvednout a pak zase odbavit v Madridu? 

Moc děkuji! 

0

Myslím, že nebudeš mít na výběr, v Mnichově ti zavazadla odbaví až do Kolumbie, tedy za předpokladu, že máš lety na téže rezervaci, v opačném případě by sis je musela v Madridu vyzvednout. Stejně ale není důvod, aby ses v Madridu 10 hodin otravovala se 2 kufry... pravděpodobnost, že se zrovna ty tvoje ztratí/zpozdí, je dost malá. Každopádně si do příručního vezmi vše důležité a cenné, pokud možno. 

0 Citovat

Samozrejme, nikdo vam nebrani odbavit si kufry jen do prestupni destinace, ale … nedramatizoval bych to :)

0
2 reakce