Zdravím, chtěl bych se zeptat ohledně přesunu z letiště Tuzla do Sarajeva. Věc se má tak, že bych do Tuzly přiletěl až v 6 hodin večer, takže autobus už žádný nestíhám. Napadlo mě zkusit si zabookovat transfer s nějakou dopravní společností zde operující, konkrétně jsem našel Balkan Transfer a nebo Wizztransport. Podle stránek vypadají sice obě solidně, ceny jsou přijatelné a doby odjezdu by mi také vyhovovaly, ovšem některé recenze radí se oběma těmto společnostem vyhnout a poukazují na to, že jejich spolehlivost a komunikace s nimi je vcelku špatná (hlavně teda ten Wizz, ti snad nemají jedinou recenzi pozitivní). Samozřejmě je zde i varianta že bych přespal někde v okolí letiště (Tuzla, Živinice) a pokračoval ráno prvním autobusem, jen mě zajímá jestli třeba někdo nemáte s těmito společnostmi nějakou osobní zkušenost, abych věděl jestli má vůbec význam nad touto možností uvažovat. Díky za odpověď.   .

Tuzla - Sarajevo transfer

Založil ve fóru Letiště

1 reakce

Zdravím, chtěl bych se zeptat ohledně přesunu z letiště Tuzla do Sarajeva. Věc se má tak, že bych do Tuzly přiletěl až v 6 hodin večer, takže autobus už žádný nestíhám. Napadlo mě zkusit si zabookovat transfer s nějakou dopravní společností zde operující, konkrétně jsem našel Balkan Transfer a nebo Wizztransport. Podle stránek vypadají sice obě solidně, ceny jsou přijatelné a doby odjezdu by mi také vyhovovaly, ovšem některé recenze radí se oběma těmto společnostem vyhnout a poukazují na to, že jejich spolehlivost a komunikace s nimi je vcelku špatná (hlavně teda ten Wizz, ti snad nemají jedinou recenzi pozitivní). Samozřejmě je zde i varianta že bych přespal někde v okolí letiště (Tuzla, Živinice) a pokračoval ráno prvním autobusem, jen mě zajímá jestli třeba někdo nemáte s těmito společnostmi nějakou osobní zkušenost, abych věděl jestli má vůbec význam nad touto možností uvažovat. Díky za odpověď. 

0

Já jel s Balkan Transfer v říjnu, ale opačnou trasu Sarajevo - Tuzla letiště.

Vyzvednutí přímo na adrese, kterou člověk udal. Dodávka s pohodovým řidičem a jelikož nás nabíral první, tak potom jsme nějaký čas jezdili po Sarajevu a nabírali další spolucestující. Po cestě jedna nebo dvě zastávky na benzínce. Příjezd na letiště si myslím, že byl na čas. Rozhodně jsme nebyli v nějakém spěchu.

Původně jsme si zarezervovali dřívější odjezd, aby nám neuletělo letadlo, ale jelikož se zadává i číslo letu, tak nám Balkan Transfer napsal, že ten pozdější je OK a že jezdí přímo tak, aby to navazovalo na lety. Což není moc problém, když toho v Tuzle zase tolik nelétá. :)) Takže komunikačně v pohodě.

Za mě nebyl žádný problém, ale samozřejmě mám jenom jednu zkušenost. Snad to pomůže.

1
1 reakce