OW letenka za 599 ZL z Katowic do Bangkoku 10.3. https://biletyczarterowe.r.pl/fo...2023-03-10  .

Last minute OW letenka do Bangkoku 599,-

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

12 reakcí

OW letenka za 599 ZL z Katowic do Bangkoku 10.3.

https://biletyczarterowe.r.pl/fo...2023-03-10


screenshot-2023-03-08-22-12-27-407-com-android-chrome.jpg

1

Čistě ze zvědavosti, jak byste se co nejlevněji dostávali z Asie jednosměrně zpátky do Evropy? Se Scootem přes Atény? Nebo je ještě nějaká podobná varianta?

0 Citovat

Existuje i dalsi varianta se Scootem ze Singapuru do Berlina (v roce 2019 me jednosmerka KCH - SIN - TXL vysla okolo 3900 Kc).

1 Citovat

Jo, sorry, já tam ten Berlín k Aténám zapomněl napsat, ale myslel jsem na něj. :) A úplně jiná varianta? Napadá mě ještě Cebu Pacific do Dubaje a odtamtud Wizzem.

0 Citovat

Tady jde spíš o to co je aktuálně k dispozici a za jaké ceny. Tohle je pro dobrodruhy. 

Studia nabízela ten bkk i za 9k. 

0 Citovat

Saudia ne Studia Sue :-). Že ty bumbáš už od rána. Já i cali jsme koupili za 8200 Kč z VIE na prosinec, ale s návratem z MNL.

Jinak vítej Proky zpět. Už jsi tu nepsal pár let.

0 Citovat

Na Phu Quoc OW za 499,- pln - 12.03.


1-kopie.jpg

1 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

Jinak vítej Proky zpět. Už jsi tu nepsal pár let.

Ahoj, díky, já to tady relativně poctivě četl, ale pravda, nepsal jsem. Dvě malé děti, nový barák, s výjimkou dvou cest do Afriky jsem nikam moc necestoval, takže jsem interakci omezil – akorát bych si zhoršoval absťák :))

0 Citovat

Tomu rozumím :-)

0 Citovat

Audit napsal(a):

Na Phu Quoc OW za 499,- pln - 12.03.

Ano, na tohle reaguju a zjišťuju, co by kdyby. Kdybychom náhodou někdy chtěli po něčem podobném skočit, tak jak složité/jednoduché je pak dostat se zpět. S dětmi už to není tak jednoduché. Najednou je to všechno cenově krát 3, od srpna krát 4, taháš víc věcí, plus chceš vyloučit nejrůznější dobrodružství na letištích a divoké přestupy, takže konec srandy. :)

0 Citovat

Já bych do ničeho podobného nikdy s rodinou nešel.  Jak psal padrino, toto je dobré pro lidi, co mají moře času a ideálně nějaký start delší cesty. S rodinou chceš přece jen trošku pohodlí a jistoty. Radějí jednou za pár let někam dál na pohodu, než takto  každý rok. Jen ty přestupy s malými dětmi nejsou nic moc. Raději noční přímý let, než toto dobrodružství. A když to pak spočítáš, tak stejně s tou zpáteční letenkou nic moc neušetříš.  To bys  musel mít velké  štěstí.

1 Citovat

jj, souhlas, je to tak. I proto jsme se nehnali s dětmi hned po narození do letadel. Nechtěli jsme trápit ani děti, ani spolucestující. :) Byli jsme s první dcerou (aktuálně 4,5 roku), když měla dva roky, autem v Chorvatsku na písčité pláži a bylo to super. Teď jsme byli vyřídit pas i té mladší (1,5 roku) a na konci března letíme na pondělí-pátek do Soluně, jen tak, na procházky. První let pro obě, něco přes hoďku a půl, ideální na první zážitek.

0 Citovat

My jsme vzali deti do letadla poprve v 5 a 3,5 do Malagy 2 tydenni dovolena. A bylo to akorat. I na vylety jsme jezdili. Hlavne uz to bylo bez kocaru a plen.

1
12 reakcí