Ahoj, bude to moje 1. cesta do Asie, takze trochu tapu. Hledame letenky pres Skyscanner, ale snad vsechny zpatecny lety maj pouze hodinu na prestup a to je, hadam, dost riskantni. Mate nekdo napad kde vsude patrat? Dekuji !  .

Malajsie koncem ledna

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

9 reakcí

Ahoj, bude to moje 1. cesta do Asie, takze trochu tapu. Hledame letenky pres Skyscanner, ale snad vsechny zpatecny lety maj pouze hodinu na prestup a to je, hadam, dost riskantni. Mate nekdo napad kde vsude patrat? Dekuji ! smiley L.

0

Ahoj, pokud je letenka v rámci jedné rezervace, což předpokládám u tebe je, tak riskantní to není. V případě nestihnutí by tě hodili na další spoj zdarma smiley

0 Citovat

Dave diky, tady jde o to, jak dlouho bysme v takovem pripade cekali na dalsi let smiley Stoji to za ten risk?

0 Citovat

Pokud je to na zpátečním letu, asi bych se nebál. Naopak mám špatnou zkušenost cestou z Prahy, kdy já jsem přestup stihnul, ale krosna ne, a nakonec ho zaslali na úplně jinou adresu, než kterou jsem udal na letišti. A to šlo o Lufthansu.

0 Citovat

Takze mozna risknout, ale zavazadlo u sebe?

0 Citovat

To netvrdím, jen na základě svojí zkušenosti bych se na letu směrem z domova vyhnul rychlým přesunům z cílového města někam dál. Na zpáteční cestě je to asi jedno, doma už si tě kufr dřív nebo později najde. Můžu se zeptat, odkud letíš, a s jakou společností? Prahu-Kuala Lumpur vidím na leden nejlevnější za necelých 16k, kde je na přestup přes 3 hodiny

0 Citovat

Zatim stale hledame na skyscanner, da se i pod 15 tis, zalezi na datu..ale ty 1 hod prestupy jsou skoro u kazdyho letu zpet-Air France.

0 Citovat

S přestupem 56 minut ráno v Amsterdamu na zpáteční cestě? Toho bych se nebál vůbec, AMS-PRG létá minimálně 6 přímých letů denně.

0 Citovat

Posli odkaz, ja vidim hlavne Pariz smiley

0 Citovat

CDG? Tím víc letů bude smiley http://flug.idealo.de/ergebnis/9KtGR

0
9 reakcí