Ahojte, prosím Vás jak zrušit rezervaci když jsem ještě neprovedl check-in tak abych se vyhnul poplatků za zrušení, oněmocněla mi manželka a není schopná letu. Mám rezervaci na příští týden 19 Katowice - Roma .

Zrušení rezervace

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Ahojte, prosím Vás jak zrušit rezervaci když jsem ještě neprovedl check-in tak abych se vyhnul poplatků za zrušení, oněmocněla mi manželka a není schopná letu. Mám rezervaci na příští týden 19 Katowice - Roma

0

Ahoj, není nutné rezervaci rušit. Jednoduše nech letenky propadnout - žádný poplatek není.

0 Citovat

Dobrý den, mohl bych se zeptat jak zruším rezervaci když jsem ještě nezaplatil. Žádný email s číslem letenky mi nepřišel. Předem se omlouvám a děkuji za odpověď

0 Citovat

Dobrý den, dokáže mi prosím někdo poradit? Dostala jsem 2 vouchery na malou část k wizzair. Chtěla jsem zkusit, jaká bude výsledná cena a zda jdou přidat oba vouchery naráz. Voucher se přidává až v posledním kroku rezervace. Po zadání voucheru jsem stránku opustila s tím vědomím, že jsem proces nedokončila a tak je to v pohodě. Po pár dnech mi ale přišel email, že mám u rezervace neuhrazenou částku a po dalších dnech mi přišla do mailu faktura navíc na částku, kde je plná částka bez uplatnění voucheru. Nikde se nemohu dobrat tomu, jak rezervaci zrušit. Předpokládala jsem, že se zruší, pokud ji nezaplatím, ale zatím to tak nevypadá. Máte někdo podobnou zkušenost, co s tím?

Děkuji.

 

0 Citovat

Zadáním voucheru jsi provedla platbu - je jedno, jestli se tak stalo kartou, voucherem nebo nějak jinak. Navíc mám dojem, že před zadáním voucheru na to stránka upozorňuje, že je to nevratný proces (něco v tom smyslu). Fakturu pak posílají na celou částku, nerozlišují způsob platby. Můžeš zkusit zákaznickou linku, ale na úspěch bych to moc neviděl. Pravděpodobnější je, že budeš muset doplatit (a letět) nebo voucher oželet.

0 Citovat

Moc děkuji, varianta s oželením voucheru by byla samozřejmě přijatelnější, tak uvidíme.

0
5 reakcí