Zdravím, máme kvůli zrušení a přebookování letu docela neočekávaně trochu delší přestup v Dubaji (8 hodin), tak jsme si říkali, že bychom rádi udělali krátký výpad do města. Jen nemám úplně odhad na to, jak dlouho tam zabere prolezení letištěm, pasovka a tak podobně. Navíc si nejsme jistí, jestli přiletíme na T2 nebo T3 (letíme s FlyDubai náhradním letem). Tak chci zkusit štěstí a zeptat se, máte někdo odhad jak moc je to reálné a pokud bychom přiletěli na T2 o kolik pomalejší to je (když tam prý není metro)?  .

Dubaj - trochu delší přestup, výpad do města

Založila ve fóru Letiště

1 reakce

Zdravím, máme kvůli zrušení a přebookování letu docela neočekávaně trochu delší přestup v Dubaji (8 hodin), tak jsme si říkali, že bychom rádi udělali krátký výpad do města. Jen nemám úplně odhad na to, jak dlouho tam zabere prolezení letištěm, pasovka a tak podobně. Navíc si nejsme jistí, jestli přiletíme na T2 nebo T3 (letíme s FlyDubai náhradním letem).

Tak chci zkusit štěstí a zeptat se, máte někdo odhad jak moc je to reálné a pokud bychom přiletěli na T2 o kolik pomalejší to je (když tam prý není metro)?

0

flydubaj lita nektere lety na T2 a nektere na T3, takze tim zacneme :) odkud letite?

0
1 reakce