Zdravím. Nikde jsem nedohledala nějaké informace.  Nově jsme pořídili CSoB premium s kartou MC world Elite (vstup by mel byt pro drzitele zdrama a 4 volne vstupy napr pro rodinu).  Chteli bychom ji vyuzit v salonku na letisti v Antalyii.  Na netu pisou o registraci navstevy, ale tam to chce nasledne rovnou zaplatit. Mate nekdo zkusenost, jak to tam funguje, kdyz prijdeme bez te registrace? Letime v noci dost pozde, tak by se nam vstup hodil.  Moc dekuji za pripadne zkusenosti, bude to poprve, co bychom chteli tuto moznost vyuzit Pekny den  .

Letiste Antalya - lounges

Založil(a) ve fóru Letiště

2 reakce

Zdravím. Nikde jsem nedohledala nějaké informace. 
Nově jsme pořídili CSoB premium s kartou MC world Elite (vstup by mel byt pro drzitele zdrama a 4 volne vstupy napr pro rodinu). 
Chteli bychom ji vyuzit v salonku na letisti v Antalyii. 
Na netu pisou o registraci navstevy, ale tam to chce nasledne rovnou zaplatit.
Mate nekdo zkusenost, jak to tam funguje, kdyz prijdeme bez te registrace? Letime v noci dost pozde, tak by se nam vstup hodil. 
Moc dekuji za pripadne zkusenosti, bude to poprve, co bychom chteli tuto moznost vyuzit

Pekny den

0

Skoro si myslim, ze vstup i pro majitele bude strzen z tech 4 vstupu co mate na rok. Zdarma, resp.bez strzeni kreditu, budou PRG,VIE a mozno ze aj Blava. Rezervaci dopredu si zajistite pouze to, ze se do lounge dostanete, ale povetsinou se do lounge dostanete i bez predchozi rezervace. Vyjma busy casu na busy letistich, kde treba lounge uz nove prichozi bez rezervace z kapacitnich duvodu neprijimaji.

0 Citovat

Aha, ale i tak by to nevadilo.. jde o, to ze bychom nechteli davat dalsich 100e za placeny vstup pokud plati predchozi moznost..

0
2 reakce