Hledám cenově výhodnou letenku na období 01/24 - konec 03/24, cca na 3 týdny do Nikaragui. Něco již sice mám, ale jsou vždy na jedné trase dlouhé, většinou noční přestupy v USA, kde se nedá smysluplně využít alespoň odskok na prohlídku města v místě přestupu. Odlet by vyhovoval (kromě PRG) z VIE, BUD, KRK - přílet kromě MGA by byl v pohodě i na LIR v Kostarice.  .

Nikaragua

Založil ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Hledám cenově výhodnou letenku na období 01/24 - konec 03/24, cca na 3 týdny do Nikaragui. Něco již sice mám, ale jsou vždy na jedné trase dlouhé, většinou noční přestupy v USA, kde se nedá smysluplně využít alespoň odskok na prohlídku města v místě přestupu.

Odlet by vyhovoval (kromě PRG) z VIE, BUD, KRK - přílet kromě MGA by byl v pohodě i na LIR v Kostarice.

0

Bylo tady něco z Mnichova (pokud by nevadilo) s rychlými přestupy v Newarku...

https://honzovyletenky.cz/levne-...1rQXhfoCnE

0 Citovat

Mnichov už až tak nevyhovuje, ale i tak díky.

0 Citovat

Nevím, co je větší prioritou - rychlost cesty, cena. Nejrychlejší je asi z Prahy přes Zurich a přímo do LIR (cesta 17 hod. a 12,50) se Swiss/Edelweiss. Termín 5. - 26.2. za 1053,60 CHF. Je to cena i s odbaveným zavazadlem 23 kg. (bookuje se na stránkách Swiss).

Levnější bez dlouhých přestupů je VIE-LHR-IAH-LIR 12.2., zpět 3.3. ta samá trasa, odlet z LIR ráno a noční přelet do LHR. Cena cca 17.500,- přes web UA.

Něco se dá sehnat v lednu i pod 15.tis. u UA z Vídně se 2 přestupy, ale jsou dlouhé přestupové časy také přes noc.

Event. je do LIR k dispozici přímý let z Londýna s TUI např. 28.2. - 20.3. za 736 GBP. Letí se z LGW a na let tam je nutný nocleh, protože odlet na LIR je ráno. Při návratu není problém se dostat do PRG. Letenka s easy Jet je cca 1.340,-Kč v holém základu.

MGA se dá sehnat za cca 11.900,- z Berlína, ale doba na cestě je ve všch případech cca 34 hodin. To samé z Vídně je za cca 15,tis. MUC za cca 11.500,-Obojí u UA.

0 Citovat

Díky za info, budu sledovat Edelweiss 😉

 
0 Citovat

Našel jsem přijatelnou letenku do MGA se 2 ucházejícími přestupy (ZRH a MIA - 1h25 a 3h00) za cca 16400 Kč, včetně odbaveného zavazadla.

Je to ale přes agenturu Gate1.ie a s tímto nemám žádnou zkušenost. Kupovali jste už něco přes ně?

0 Citovat

a kdyz tu samou letenku vyhledate pres web aerolinky, nebo aspon treba na letusce, takmvam ji to nenajde?

bohuzel nepisete jaka jsou data a jake lety.

 

objektivne, neni duvod kupovat lety pres takovehle obskurni vyhledavace. kdyz budete resit nejakou zmenu, nebo treba zruseni (i treba dopravcem) bude to pain a bolehlav.

0 Citovat

jj, ten vyhledávač "Gate1" se mi moc nepozdával, tak jsem to nakonec nevzal - dohledal jsem právě ony případné "potíže" při zásadnějších změnách v letu u cestovatelů, kkterým se toto přihodilo.

Přijatelnou cenu na běžných vyhledávačích sice často najdu, bohužel přestupní časy, povětšinou v USA jsou na prd (přílet navečer a odlet až v brzkém odpoledni, takže se čas na transferu nedá ani smysluplně využít).

Máme s kámošem kvůli volnu ze zaměstnání akorát požadavek na pobyt na místě cca 3 týdny, termín na období počátek ledna do cca konce března. Vypadá to, že nakonec zřejmě zainvestujeme do ubytování na jednu noc někde na přestupu, čímž ztratíme zbytečně den - ale asi nic kloudného jako se ještě vloni objevilo nenajdeme (např. občas s KLM do LIR s minimálními přestupy).

0
7 reakcí