Chybí tady tohle téma (na AL to bylo wizzrat), tak nevím, kam to dát. Let CTA-SOF byl teda výživný. Cestou mě pokousaly štěnice a na wc nejenom, že mají to super umyvadlo, kam se pod vodu ani nevejde ruka, ale mýdlo inovativně nalité v papírovém kelímku. Lahůdka. .
Ne, já nechci s tou změnou čekat na poslední chvíli, ale koupila jsem konec března a čekám na dubnové termíny, abych si to mohla přehodit na velikonoce, pak to klidně udělám hned, nepotřebuju mít flexi letenku do poslední chvíle.
Ale překvapilo mě to pozitivní vyřízení toho, co jsem potřebovala, včetně okamžitého vrácení peněz bez keců a vopruzů, to jsem od wizzu opravdu nečekala.
Mám to naplánované podobně. Jinak letní letový řád je již dostupný.
Letní řád dostupný, dík za info, ale měli by snad udělat něco s cenami, nějak jim to ulítlo. Nepočítám že by ceny zpátečních letenek např z KRK začínaly na 12tis...
Jsou tam i fajn ceny na Velikonoce 26 (např. Tirana, Ohrid, Larnaca,..). Počítám se změnami v řádu, ale to mi nevadí, když tak si to aspoň nějak upravím. Koupena Larnaca z Vídně na Velikonoce za 52€.
Jsou tam i fajn ceny na Velikonoce 26 (např. Tirana, Ohrid, Larnaca,..). Počítám se změnami v řádu, ale to mi nevadí, když tak si to aspoň nějak upravím. Koupena Larnaca z Vídně na Velikonoce za 52€.
Aky termín? Mne ukazuje 81€ 2.-7.4.2026.
[/citace]
Já kupovala právě 2.-7.2026, ale ráno to bylo ještě za lepší cenu, za těch 52€. S Wizz clubem.
Návod, jak použít poblblý Fare Finder i na červen-říjen 2026, které sám neukáže: 1. naklikat na hlavní stránce trasu a vybrat data z konce října 2. kliknout na Fare Finder 3. smířit se s tím, že neukáže názvy měsíců, dokud nezacouváte až do května. Celkem levných letenek se tam dá najít docela dost, zejména z Vídně. Už mám ulovených pěkných pár letenek různě na Balkán (jednu v kombinaci s Air Serbia), ale i RAK a IST z BUD a taky BCN z VIE. I SKP z BTS jsem našel. Z PRG jsem nějak neměl štěstí, z KRK nebo KTW by se určitě něco dalo...
Ahojte, ak je to riešené v inom vlákne, vopred sa ospravedlňujem. Wizz nám zrušil BUD - DXB. Chcem plný refund, ale ponúka mi refund vo forme creditov.
Potom píšu:
After the WIZZ credit upload, you will be able to convert to full refund either via bank transfer, or to the bank card the payment was made with (depending on your original payment method) instead of WIZZ credits.
Budem musieť požiadať cez Wizz credit conversion request (??)
Je to v pohode? Nebude v tom nejaký zádrhel? Ako dlho trvá, kým mi prídu peniaze na kartu späť po požiadavke na zmenu z wizz kreditov na transfer na kartu?
Zítra letíme z Katowic do Říma (Fiumicino), udělala jsem on-line check-in, máme pouze příruční zavazadla a palubní lístky také mám (sedadla), ale nikde jsem nenašla informaci, zda je nutné zadávat někam čísla dokladů (občanky)? Jména zadaná bez háčků a čárek jsou v pohodě?
A vzhledem k tomu, že jsem strašně moc dlouho neletěla, stačí být na letišti hodinu a půl předem?
Naopak, jména bez háčků a čárek jsou žádoucí. Jedna z výjimek ohledně dokladů je Ryanair - zřejmě nemají rádi, když někdo koupí levně letenku a pak ji někomu jinému draze přeprodá.